31/03/2020

Cultura per al confinament. Propostes de la Fundació per a totes les edats

Aprofitem aquestes circumstàncies excepcionals per recordar-vos les eines que teniu a la vostra disposició per fer servir aquests dies de confinament amb els més petits de casa, però també us presentem les propostes literàries que hem creat per a totes les edats.  #laculturaacasa #joemquedoacasa

L’UNIVERS POÈTIC DE MIQUEL MARTÍ I POL
És una aplicació per a tauletes mòbils que pretén apropar els infants a la poesia per mitjà de l’obra de Miquel Martí i Pol. És gratuïta i us la podeu descarregar al nostre web i clicant a la imatge.

VÍDEO ANIMAT I MUSICAT «PRIMAVERA»
Es tracta d’un vídeo animat inspirat en el poema que trobem al recull El poble. Podeu llegir el text al mateix temps que els autors canten i també podeu cantar-la amb karaoke! (instrumental amb lletra).

KAHOOT SOBRE MIQUEL MARTÍ I POL CREAT PER A INFANTS I FAMÍLIES
Podeu jugar amb equips o de manera individual per descobrir tot allò relacionat amb la vida i l’obra de Miquel Martí i Pol. Per començar, cliqueu a la imatge.

Instruccions per jugar al kahoot «Miquel Martí i Pol (3-8 anys)».

  1. Descarregar-se l’app kahoot al teu dispositiu mòbil (és gratuïta) amb connexió a internet.
  2. Obrir l’enllaç del joc que la Fundació ha facilitat (https://create.kahoot.it/share/miquel-marti-i-pol-3-8-anys/22dc277a-349d-4367-a787-2ead08d38790) o buscar al cercador de l’app kahoot «Miquel Martí i Pol (-3-8 anys)».
  3. Tocar «Play» (jugar).
  4. Tocar «Practice / Single Player» si un vol jugar amb la màquina o «Host live» si vol jugar contra altres dispositius a distància. En aquest segon cas, hi ha l’opció «clàssic» (jugador contra jugador) o «play team» (jugar amb equip). En aquests dos casos la màquina et proporcionarà un codi per compartir amb la resta de jugadors que permetrà jugar en la mateixa partida.

PREMIS LITERARIS I DE PROMOCIÓ A LA CREACIÓ
L’Ajuntament de Roda de Ter i la Fundació Miquel Martí i Pol convoquen els Premis Literaris amb l’objectiu d’estimular la creació i com a reconeixement i homenatge al poeta Miquel Martí i Pol, al mestre Sebastià Álvarez, i als escriptors Emili Teixidor i Jaume Salés i Sanjaume. Podeu consultar les bases i tota la informació al nostre web i clicant a la imatge.

Compartiu totes les propostes amb un enllaç.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol