28/08/2020

Pere Arquillué diu «La fàbrica» de Miquel Martí i Pol a Roda de Ter

Divendres 28 d’agost a les 8 del vespre als jardins de La Blava de Roda de Ter
Acte a l’aire lliure

Inscripció prèvia obligatòria a fundacio@miquelmartiipol.cat
Preu: 5€ que es pagaran a taquilla
En cas de pluja: s’anul·larà l’activitat (amb motiu de la covid-19 no podrem traslladar l’acte a l’interior de cap instal·lació). Des dels canals oficials de la Fundació s’informarà de qualsevol canvi o decisió

Pere Arquillué dirà una selecció de poemes procedents dels dos llibres que Miquel Martí i Pol va titular La fàbrica en un recital de cinquanta minuts de durada que es farà als jardins de la mateixa fàbrica, La Blava, que va inspirar l’autor per escriure l’obra.

L’acte es farà a l’aire lliure amb les indicacions sanitàries que el moment requereixin:

  • Inscripció prèvia i obligatòria: indiqueu el nom de les persones que conformen el mateix grup perquè us fem la reserva dels seients
  • Pagament a taquilla (preguem que porteu l’import exacte per evitar la manipulació del canvi)
  • El personal de la Fundació us acompanyarà als seients reservats per evitar aglomeracions
  • És obligatori l’ús de mascareta

Des de la Fundació anirem informant de totes les indicacions de seguretat requerides els dies abans de l’activitat. Podeu seguir-nos a través de les xarxes socials de Twitter, Facebook i Instagram (@fundaciommp) i del nostre espai web (miquelmartiipol.cat).

Com accedir als jardins de La Blava:

L’accés a l’acte es farà per la porta principal de La Blava (s’hi accedeix pel carrer Torrent Massana i pel carrer de la Verge del Sòl del Pont). La porta d’accés als jardins pel Passeig del Ter restarà tancada.

Enllaç de La Blava (google maps).
Si veniu amb vehicle propi podeu aparcar a la Plaça Verdaguer, al carrer Torrent Massana i al carrer del General Carbó. Un cop a peu, podeu accedir al recinte dels jardins de La Blava des del carrer Torrent Massana i des del Carrer de la Verge del Sòl del Pont.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol