18/06/2020

Tertúlia de poesia sobre el poemari ‘Migració al magma’ de Clara Centenera Ribas

Data: dijous 18 de juny de 2020
Lloc: jardins de La Blava. Espai que també es coneix com el de la guingueta de La Blava. En cas de pluja la tertúlia es traslladarà a la seu de la Fundació respectant l’aforament de la sala polivalent i la distància de seguretat.
Hora: a les 7 del vespre

Amb aquesta activitat cultural es recuperen les Tertúlies de Poesia del Casino de Vic, aquest mes acollida per la Fundació Miquel Martí i Pol. La trobada es farà a l’aire lliure, sota els til·lers dels jardins de La Blava. La poeta convidada és Clara Centenera Ribas que ens parlarà i ens recitarà textos de l’obra Migració al magma (2018, Edicions Tremendes).

Pel que fa la seguretat de l’activitat:

  • Des de la Fundació es posaran cadires per a tothom, a l’aire lliure, respectant la distància de seguretat marcada.
  • Es demana que totes les persones que assisteixin a la tertúlia portin mascareta.
  • Preguem a tothom que, ateses les circumstancies, s’avingui a complir les normes sanitàries que estiguin vigents en aquesta data.

Més informació: El cicle de tertúlies finalitza el dijous dia 25 de juny amb en Biel Barnils i Capcorestómac (2019,Témenos).

Bones lectures!

Lloc de trobada:
Jardins de La Blava

En cas de pluja l’activitat es farà a la seu de la Fundació Miquel Martí i Pol (carrer de la Costa del Ter, 9-15 de Roda de Ter). En cas de pluja la tertúlia es traslladarà a la seu de la Fundació respectant l’aforament de la sala polivalent i la distància de seguretat.

Mesures de seguretat:

  • És obligatori l’ús de mascareta.
  • És obligatori respectar la distància de seguretat d’1,5 metres entre persones que no siguin del mateix nucli de convivència.
Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol