07/11/2018

Aparadors engalanats amb motiu de les Jornades Miquel Martí i Pol 2018

L’Associació ARC de comerciants de Roda de Ter i la Fundació Miquel Martí i Pol porten a terme conjuntament el «Concurs d’aparadors amb motiu de les Jornades Miquel Martí i Pol 2018». Amb aquest pretext, i durant el mes de novembre, els comerciants i comerciantes del municipi que vulguin participar decoraran l’aparador amb temes literaris. El diumenge 11 de novembre a les 11 del matí es donarà a conèixer l’aparador seleccionat pel jurat a l’Acte d’entrega dels premis literaris, artístics i pedagògics que enguany presenta Xavier Graset.

Tot seguit podeu veure les imatges dels aparadors participants i la informació relacionada amb el comerç.

Fotografia i imatge digital Miquel Rovira:

Aquest comerç ha decorat l’aparador amb «La Cantata El poble», un text fet per Miquel Martí i Pol amb música de Xavier Baurier. Les imatges que l’acompanyen són del 27 d’abril de 2003 quan l’alumnat de primària de les escoles Emili Teixidor i Mare de Déu del Sòl del Pont i l’Escola Municipal de Música van fer un espectacle en homenatge al poeta (que podem veure assegut a primera fila).

Què trobarem a la botiga de Miquel Rovira?

Serveis de fotografia: reportatge i fotos d’estudi, impressió de fotos al moment, ampliacions de fotografies, muntatges i retoc, fotos de carnet, reproduccions, restauració de fotografies, digitalització de negatius, de dispositives, de fotos i personalització de productes.
Solucions d’impressió: impressió en gran format, impressió digital, fotos sobre diferents suports, impressió de llibres i revistes a mida.
Taller propi d’acabats: laminats de protecció, muntatges en suports lleugers, marcs d’alumini a mida, enquadernacions.
Comunicació visual: Tallat de vinil per retolació i decoració, lones a mida.
Disseny: Targetes, punts de llibre, flyers… i molt més!

On és i com podem contactar-hi?

botiga@mr-foto.com
Av. Tecla Sala, 27 ,bis, 08510 Roda de Ter, T. 93 854 01 83 / M. 628 640 894

Vegeu les fotografies més grans i descarregueu-vos la informació.

Passtisseria Prat – «Can Carriel»:

   

La Pastisseria Prat és un comerç centenari que es va fundar l’any 1900. Actualment hi treballa la quarta generació familiar. La pastisseria és coneguda popularment com a Can Carriel. Si passeu per Roda de Ter tothom us hi adreçarà per comprar els famosos croissants que l’any 2017 van guanyar el premi al Millor Croissant Artesà de Mantega de l’Estat!
Aquest comerç participa amb dos aparadors: un dedicat als poemes del llibre Bon profit! i un altre a Miquel Martí i Pol i La fàbrica, en què es presenten imatges de La Blava i diversos volums dels poemaris publicats per l’autor.

Què trobareu a Can Carriel?
Pastissos, rebosteria, pastes seques, bombons, gelats , torrons, «bolleria», coques, pa….

On és i com podem contactar-hi?
És al carrer Bac de Roda, núm. 15 de Roda de Ter. Telèfon: 93 8540081 Facebook: pastisseria prat Instagram:@prat_cancarriel
Horari: De dimarts a divendres de 8 a 1 del matí i de 5 a 8 de la tarda. Dissabtes de 8 a 8 del migdia.

QM Quimeta:

Qm Quimeta ha decorat la botiga amb diversos poemaris de l’autor, així com també amb lletres en relació a la «paraula» del poeta. El poema «Amor» recull un espai càlid i trasllada la força d’aquests versos tan usats per a casoris.

Què trobareu a Qm Quimeta?
Qm Quimeta és un comerç amb més de 50 anys d’experiència en moda d’home i de dona, complements i interiors per a home i dona,  nens i nenes, merceria i perfumeria. Ofereixen un servei únic a la comarca d’assistència personalitzada a domicili per a persones amb mobilitat reduïda i també a residències. També fan arranjaments de roba.

On és i com podem contactar-hi?
Persona responsable: Montse Subirana i Codina
Carrer Maragall, núm. 14 de Roda de Ter. Telèfon: 938540933 Mail: quimetaqm@gmail.com
Horari d’hivern: de dilluns a divendres de 9 a 1 i de 16:30h a 19:30h i dissabte de 9 a 1. Tarda tancat.

     

 

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol