11/12/2018

Neix «Carpe Noctem» d’Amb veu pròpia. Crònica de demà!

Amb motiu del cicle d’accions poètiques «Amb veu pròpia. Crònica de demà» el grup de rumba catalana Pelat i Pelut va crear «Carpe noctem», un concert amb musicacions de poemes de Miquel Martí i Pol, Jacint Verdaguer, Víctor Sunyol, Jaume Coll Mariné, Pep Rosanes Creus, Irene Solà i Anna Dodas.

El concert va tenir lloc divendres 16 de novembre en el marc de les Jornades Miquel Martí i Pol. «Amb veu pròpia. Crònica de demà» neix de la voluntat de l’Ajuntament de Vic, l’Ajuntament de Tavèrnoles i la Fundació Miquel Martí i Pol de promoure la creació d’espectacles i concerts amb la poesia com a eix vertebrador. «Carpe noctem» és fruit d’aquesta conjuntura.

Des de la Fundació Miquel Martí i Pol estem molt contents d’haver contribuït a plantar la llavor de «Carme noctem», d’haver ajudat en la mesura del possible a donar a conèixer la poesia d’autors als músics i que aquests hagin creat un acte tan ric i interessant.

Compartim el dossier amb la informació de «CARPE NOCTEM» per si voleu contractar el concert. Per part nostra ens queda dir que val molt la pena.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol