24/09/2020

Oberta la participació al concurs d’aparadors de les Jornades MMP2020

Amb l’objectiu de viure intensament les Jornades Miquel Martí i Pol 2020 (mes de novembre de 2020), l’Associació ARC de Comerciants i la Fundació proposem que els comerciants i comerciantes de Roda de Ter decoreu els aparadors amb el concepte de «literatura i poesia al carrer». Tot plegat és una manera d’ambientar el poble i de recordar que és el mes de les Jornades. Des del web i les xarxes socials de la Fundació es farà difusió de tots els comerços que decorin els aparadors.

Passos per participar:

  1. Els comerços han de comunicar la seva participació a la Fundació (fundacio@miquelmartiipol.cat).

Imprescindible:

  1. Enviar dues fotografies de l’aparador decorat.
  2. Nom de la botiga i una explicació breu del servei que ofereix (l’explicació no pot sobrepassar les 200 paraules amb espais).
  3. Dades de contacte (adreça, telèfon, web).

Amb tota aquesta informació, la Fundació Miquel Martí i Pol prepararà un espai al web www.miquelmartiipol.cat en el qual tothom podrà veure-hi els aparadors participants (fotografia i dades). Endemés, durant tot el mes de novembre, des de la Fundació es farà difusió de les diverses fotografies i de l’enllaç web amb la informació relacionada.

Premi a l’aparador guanyador:

El premi no és econòmic, sinó simbòlic, i es donarà a conèixer durant l’Acte de lliurament dels premis literaris de Roda de Ter que enguany serà en format digital. Endemés, des de la Fundació també es farà difusió de l’aparador guanyador i es publicarà, al web, una entrevista amb els propietaris (que al seu torn farem córrer per les xarxes socials).

Calendari i altres informacions:

L’enviament de fotografies dels aparadors i de la informació del servei i comerç es farà de l’1 fins al 8 de novembre.

La Fundació Miquel Martí i Pol farà difusió de tots els participants via web i xarxes socials (Twitter i Facebook) del 6 al 30 de novembre (si arriben les fotografies, abans).

L’aparador premiat es donarà a conèixer a l’Acte de lliurament dels Premis literaris, artístics i pedagògics (15 de novembre a les 11 del matí).

Per qualsevol dubte: 93 850 03 55 (Fundació).

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol