Premi ARC de narrativa infantil i juvenil 2020

Adreçat a escoles i centres d’ensenyament primari i secundari d’Osona.

Amb motiu de la covid-19, i de forma extraordinària, s’ha ampliat el termini de la presentació dels treballs fins al dia 2 d’octubre i s’ha afegit la possibilitat de fer-ho també de forma electrònica.

Bases 2020

1. Hi poden participar tots els nois i noies fins a 18 anys empadronats a qualsevol municipi de la comarca d’Osona.

2. En aquesta premi hi haurà cinc categories:

1a. Categoria: Nens i nenes de 1r, 2n i 3r de primària.
2a. Categoria: Nens i nenes de 4rt, 5è i 6è de primària.
3a. Categoria: Nois i noies de 1r i 2n d’ESO.
4a. Categoria: Nois i noies de 3r i 4rt d’ESO.
5a. Categoria: Nois i noies de 1r i 2n de Batxillerat.

3. Els treballs, escrits en català, no poden sobrepassar els dos folis a doble espai i s’han de presentar per triplicat, a l’Ajuntament, o bé enviar una còpia per correu electrònic a premisarcfmmp@gmail.com. Els que es presentin a la primera categoria també poden estar escrits a mà.

4. Cada participant podrà escollir lliurement el tema, l’argument i l’estructura.

5. Hi haurà un primer premi i un finalista per a cada categoria. Per a la primera i la segona categoria el primer premi consistirà en un lot de llibres i un diploma. Per a la tercera, 30 €, un lot de llibres i un diploma. Per a la quarta, 90 €, un lot de llibres i un diploma, i per a la cinquena categoria 150 €, un lot de llibres i un diploma. Per a tots els finalistes el premi serà un lot de llibres i un diploma.

6. Cada treball ha d’anar signat amb un pseudònim i, en un sobre tancat adjunt, s’hi ha d’incloure la identificació de l’autor/a: nom, cognoms, curs, adreça, telèfon i escola. En el cas de fer-se l’enviament per correu electrònic caldrà incloure les dades al cos del missatge.

7. L’acte de lliurament dels premis es farà el dia 15 de novembre de 2020, a les 11.30 h, en el marc de les Jornades Miquel Martí i Pol al Teatre Eliseu (c. Bac de Roda, 1bis).

8. Els treballs es poden enviar a l’Ajuntament de Roda de Ter (Plaça Major, 4, codi postal 08510) en un sobre que indiqui «Premi ARC de narrativa Infantil i Juvenil» i la categoria a la qual es presenta; o bé al correu electrònic premisarcfmmp@gmail.com., fins el 2 d’octubre de 2020.

9. El jurat està format per Montse Verdaguer, periodista; una persona membre de l’ARC, Mariàngels Martí i Serafí Curriu, mestra i professor respectivament.

10. Els originals presentats no premiats es podran recollir a partir del 23 de desembre a la Biblioteca Bac de Roda. Un cop transcorregut un mes, els exemplars no recollits es destruiran.

Amb la col·laboració de

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol