I Premi #InstapoemaMMP de fotografia i poesia. 2017

Bases

 1. Hi pot participar qualsevol persona major de 16 anys.
 1. Per participar només cal publicar una fotografia relacionada amb un poema, una estrofa o un vers de Miquel Martí i Pol a la xarxa Instagram, mencionar #InstapoemaMMP #premiInstapoemaMMP2017 #poesiacatalana #miquelmartiipol a l’apartat del text i etiquetar la @fundaciomiquelmartiipol a la imatge.
 1. En el text s’ha d’incloure el poema, l’estrofa o els versos seleccionats. La fotografia ha de tenir relació amb el text.
 1. Cada usuari pot participar amb un màxim de tres InstapoemesMMP.
 1. El termini per penjar Instapoemes a la xarxa acabarà el dia 16 d’octubre de 2017.
 1. L’acte de publicació del veredicte i del lliurament de premis es farà el dia 12 de novembre del 2017, a les 11.30 h, en el marc de les Jornades Miquel Martí i Pol, al Teatre Eliseu (c. Bac de Roda, 1bis, de Roda de Ter). La FMMP es posarà en contacte amb l’usuari premiat a través d’un missatge privat d’Instagram al mateix compte que ha penjat l’InstapoemaMMP.
 1. El jurat es donarà a conèixer en l’acte de publicació del veredicte i estarà format per persones de reconeguda solvència en el camp de la poesia, el disseny i la fotografia.
 1. El premi està dotat amb 300 € (menys impostos).
 1. A criteri del jurat el premi podrà ser declarat desert.
 1. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les condicions d’Instagram, que podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/, i ser l’autor/a de la fotografia.
 1. Aquells Instapoemes que es publiquin fora de termini o que no incorporin les etiquetes corresponents al premi quedaran descartats.
 1. La Fundació Miquel Martí i Pol es reserva el dret d’emprar les fotografies en altres activitats de producció pròpia. En aquest cas es notificarà als autors dels Instapoemes i es demanarà el permís corresponent.

Amb la col·laboració de

 

 

 

 

 

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol