medium Emissió en diferit de l'entrevista al Sr. Ricard Torrents i Bertrana amb motiu de l'acte de reconeixement a la seva trajectòria - Miquel Martí i Pol

06/11/2020

Emissió en diferit de l’entrevista al Sr. Ricard Torrents i Bertrana amb motiu de l’acte de reconeixement a la seva trajectòria

Acte en reconeixement a la trajectòria del Sr. Ricard Torrents Bertrana adaptat d’acord amb la RESOLUCIÓ SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, en què se suspenen les activitats culturals, d’espectacles públics, recreatives i esportives.

Dia: divendres 6 de novembre
Hora: 8 del vespre
En línia l’adaptació de l’acte a través del canal Youtube de la Fundació

El Sr. Ricard Torrents Bertrana (Folgueroles, 1937) és membre fundador de la Fundació Miquel Martí i Pol (2006) i n’ha estat patró fins a 2020. Des de la Fundació es vol reconèixer i agrair la implicació de l’acadèmic en la institució i en el patrimoni literari en general.

Amb motiu d’aquest reconeixement el mes de setembre vam gravar una entrevista al Sr. Ricard Torrents i Bertrana a la seu de la Fundació. Aquest divendres 6 de novembre a les 8 del vespre l’emetrem en diferit a través del canal Youtube de la Fundació. L’acte presencial queda cancel·lat i, per tant, els parlaments previstos es deixaran per a més endavant, quan el moment sigui propici.

Enllaç: https://www.youtube.com/channel/UC4LnB_A4dSK2H01aLNQDLMQ/videos

Suggeriment: si disposeu de televisors connectats a internet o de dispositius que traslladen la pantalla dels telèfons, tauletes i l’ordinador al televisor us aconsellem que els useu divendres. Us permetrà veure millor l’entrevista.

Foto: Gravació de l’entrevista a Ricard Torrents i Bertrana. Setembre de 2020.

Descarregueu-vos el Programa de les Jornades Miquel Martí i Pol 2020.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol