medium Activitats Dia Internacional dels Museus, 2022: Taller de recitació poètica i visita comentada a la Fundació - Miquel Martí i Pol

20/05/2022

Activitats Dia Internacional dels Museus, 2022: Taller de recitació poètica i visita comentada a la Fundació

El 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus (DIM), una efemèride que es repeteix cada any amb l’objectiu d’apropar el públic als museus, i que va ser creada l’any 1977 pel Consell Internacional dels Museus (ICOM).

Per celebrar el DIM, durant els dies propers a la data es creen activitats arreu del país obertes a tothom i per a tots els públics.

 

Des de la Fundació Miquel Martí i Pol ens sumem a la celebració i proposem la següent activitat:

Divendres 20 de maig
10 del matí
Seu de la Fundació

Taller de recitació poètica i visita comentada a la Fundació:

Consisteix en una visita comentada i guiada per l’exposició permanent de la seu de la Fundació, una visita comentada a la Casa Miquel Martí i Pol, actualment sense museïtzar, i un taller de recitació de poesia que vol donar eines per a dir en veu alta i de forma clara un text per tal de poder transmetre allò que ens explica l’autor.

A càrrec de la poeta i rapsoda Anna Miralpeix Llobet.

Dimarts 10 de maig es va presentar la programació osonenca en una roda de premsa conjunta, amb les diverses entitats que organitzen un acte pel l DIM 2022, al Museu Episcopal de Vic. A continuació compartim el cartell amb el global de les propostes fetes pels diversos museus i centres patrimonials d’Osona.

 

Amb el suport de:

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol