medium Joc de pistes i visita comentada dissabte 4 de desembre - Miquel Martí i Pol

04/12/2021

Joc de pistes i visita comentada dissabte 4 de desembre

Descobriu el Joc de pistes! Apunteu-vos a fer la visita comentada a la seu de la Fundació i l’itinerari literari fins a la fàbrica La Blava!

 

Dissabte 4 de desembre

A 2/4 d’11 Joc de pistes «Tot està per fer i tot és possible» per descobrir Miquel Martí i Pol en família.

Durada: 50 minuts aproximadament.

Preu: 4€ infants de 7 a 10 anys, 2€ adults.

Amb inscripció prèvia obligatòria: fundacio@miquelmartiipol.cat / 938500355.

 

 

A les 12 Visita comentada i guiada per l’exposició permanent i la seu de la Fundació i recorregut literari fins a la fàbrica Tecla Sala amb explicació de la indústria i lectura de poemes.

Durada: 1 hora i mitja aproximadament. Aquesta opció pot incloure la visita comentada a la Casa Miquel Martí i Pol, actualment sense museïtzar.

Preu: 4€ (gratuït per als infants menors de 8 anys i per als Amics de la Fundació Miquel Martí i Pol).

Amb inscripció prèvia obligatòria: fundacio@miquelmartiipol.cat / 938500355.

 

Recordeu que de dimarts a divendres de 10 a 2 (amb reserva prèvia) i el primer dissabte de cada mes a 1/4 d’11 del matí i a les 12 del migdia tenim les portes obertes (amb reserva prèvia).

Com arribar:

Enllaç Google Maps.

Lloc i aparcament:

La Fundació es troba ubicada al carrer de la Costa del Ter. Si veniu amb vehicle propi aconsellem que l’aparqueu a la plaça Verdaguer o al carrer Torrent Massana.

Més informació:

La Fundació està situada a les cases grogues de La Blava (números 9, 11 i 13) construïdes als anys trenta com a habitatges dels treballadors artesans de la fàbrica (el manyà, el «corronaire», el fuster i l’electricista).

Les tres cases s’han unit de forma interna i formen un sol edifici que compta amb una sala polivalent i d’exposicions, una aula de consulta amb una col·lecció de publicacions especialitzades en l’autor i s’hi conserva el Fons Florenci Crivillé, cedit pel col·leccionista martipolià l’any 2019.

L’exposició permanent de la Fundació dona a conèixer la vida i obra de Miquel Martí i Pol mitjançant documents i objectes originals.

 

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol