medium estiu a la fàbrica: CONCERT «JU POSA VEU ALS POETES» CANCEL·LAT - Miquel Martí i Pol

17/07/2021

estiu a la fàbrica: CONCERT «JU POSA VEU ALS POETES» CANCEL·LAT

Dia: dissabte 17 de juliol de 2021 (cancel·lat per motius de salut)
Hora: 2/4 de 10 del vespre
Lloc: Jardí de la fàbrica La Blava de Roda de Ter (espai lateral esquerre).
Preu: Taquilla inversa

Concert de Judit Puigdomènech amb Coloma Bertran i Ricard Puigdomènech

JU (Judith Puigdomènec) és una artista que desprèn llum. En aquest espectacle únic JU posa veu a poetes com ara Miquel Martí i Pol, Pere Vilanova, Víctor Sunyol, Jaume Coll i Mariné, Ovidi Montllor, entre d’altres, i ho fa acompanyada de la delicadesa de les notes d’un violí i de l’harmonia dels acords d’una guitarra. Les cançons de la JU obren la consciència del públic, a la vegada que mouen sensibilitats.

JU ens ofereix un directe on l’emoció està present en connexió amb les paraules, l’expressió del so i del moviment, creant un entorn sonor íntim i proper. En aquesta ocasió única incorpora a l’escena peces clàssiques tant del folklore local com internacional, que formen part de la nostra història i de la nostra cultura.

Amb la seva veu càlida i plena de registres, JU ens  presenta un concert exclusiu de cordes que es materialitza a través de la sonoritat de les melodies i que pren forma a través de la paraula i el vers.

Veu: Judith Puigdomènech

Violí: Coloma Bertran

Guitarra: Ricard Puigdomènech

Cabuda d’assistents limitada. Accés preferent amb inscripció prèvia a fundacio@miquelmartiipol.cat / 938500355 Us podeu apuntar fins a 24 hores abans de l’acte. Si no us heu apuntat abans us prendrem les dades allà mateix. 

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol