medium Festa d'inauguració de la Fundació Miquel Martí i Pol - Miquel Martí i Pol

29/06/2019

Festa d’inauguració de la Fundació Miquel Martí i Pol

Amb molt goig us convidem a la Festa d’inauguració de la seu de la Fundació Miquel Martí i Pol, que celebrarem el proper dissabte 29 de juny.

Aquí teniu el programa amb les activitats que es desenvoluparan durant tota la jornada. Com podeu veure són actes de caire popular i familiar amb la implicació i col·laboració d’entitats del poble de Roda de Ter i dels municipis veïns.

Tothom hi és convidat!

La Fundació Miquel Martí i Pol és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu contribuir al llegat educatiu, social i cultural del poeta rodenc que ha esdevingut Poeta Nacional. A la seu, ubicada al carrer Costa del Ter 9-15, s’hi portaran a terme activitats socials, educatives i culturals obertes a tothom.

Miquel Martí i Pol és un símbol català. Des de la Fundació vetllem perquè la seva literatura arribi a tothom i esdevingui part de la memòria col·lectiva del país.

A partir del dia 29 tindrem, doncs, un espai físic que permetrà fer visites comentades i acollir els actes i tallers per a tot tipus de públic. Aquest 2018 gairebé tres mil persones han fet algun taller o ruta literària amb nosaltres. L’equipament, doncs, permetrà rebre els visitants i sufragar la demanda cultural i turística creixent que rep el municipi amb motiu de la transcendència de l’autor.

Ens fa molta il·lusió donar-vos a conèixer aquest espai que des d’ara teniu al vostre abast i a la vostra disposició.

 

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol