medium Festival de cantautors EnCanta - Miquel Martí i Pol

11/05/2019

Festival de cantautors EnCanta

Els dies 10, 11 i 12 de maig Roda de Ter obre les portes de diversos espais culturals a l’EnCanta, el festival de cantautors.

Joana Serrat i Izaro actuaran el dissabte 11 a la Fundació Miquel Martí i Pol.

Consulteu el programa, els horaris i compreu les entrades a www.encanta.cat.

Joana Serrat + Izaro
Dissabte 11 de maig

Hora: 21:30 h
Lloc: Fundació Miquel Martí i Pol (carrer Costa del Ter, 9-15 de Roda de Ter). Enllaç a google maps.
Preu: 5€ anticipada 8€ a taquilla
El Festival de cantautors EnCanta ofereix l’abonament EnCanta (entra a tots els concerts menys el de Quimi Portet per 18€). Si vols venir a concerts concrets, pots comprar l’entrada per separat.

Sopar: Us ve de gust sopar per un preu Encanta a la terrassa de la casa groga? Doncs a l’EnCanta serà possible! Durant el concert del dissabte 11 la terrassa quedarà oberta per a tots els assistents a l’acte. S’oferirà servei de sopar. Les portes s’obriran a les 9 del vespre. Els concerts es faran al cap de mitja hora. Aviat us donarem a conèixer el menú.

JOANA SERRAT

La Joana Serrat arriba al nou escenari de la Fundació Miquel Martí i Pol amb tota la seva banda. Amb una trajectòria musical ascendent i sòlida, Joana Serrat no para d’acumular premis i d’actuar en grans festivals.

El seu folk d’arrel, contundent i alhora delicat, recull paisatge, natura, costumisme i vida.

Tant els que ja heu tingut l’ocasió de sentir-la en directe, com els que no l’heu vist mai, no us podeu perdre aquest concert de Joana Serrat a l’EnCanta.

IZARO

A Izaro Andrés no ens l’hauríem de prendre a la lleugera. La cantautora basca ja ha editat dos discos i va ser una de les artistes revelació de l’any 2016. El seu cançoner combina moments d’instrospecció amb moments de festa i diversió, sempre des de la sinceritat i de l’emoció que aconsegueix transmetre a la perfecció.

Serà un dels moments clau del festival i estem molt agraïts que Izaro hagi acceptat la nostra invitació.

Aparcament: Si veniu a la Fundació amb cotxe és aconsellable que aparqueu a la Plaça Verdaguer i als carrers del voltant. A sota us marquem la zona d’aparcament. Gràcies!

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol