medium HÍBRIDA: Roda de Ter. Soroll i text. Taller amb Gerard Altaió. - Miquel Martí i Pol

10/06/2023

HÍBRIDA: Roda de Ter. Soroll i text. Taller amb Gerard Altaió.

Data: dissabte 10 de juny.
Lloc: Fundació Miquel Martí i Pol (carrer Costa del Ter, 13).
Hora: a les 11 h es farà el taller i de 13 a 14 h el micro obert.

Contingut:
S’hi exploraran mecanismes i solucions per dur el text més enllà de l’oralitat i de la parla cap a un terreny sonor. On comença i on acaba un text? Què el defineix? D’ençà que es practica el palimpsest per reciclar el material de l’escriptura que el text, el teixit, està inscrit en els materials que el transporten. De la filatura a la lletra, passant per l’entramat de referències, silencis i cites, el text malda per alliberar-se de si mateix a través de l’empelt amb altres mesures, com poden ser el cos o el so. Si l’alliberament de la música ha passat per l’acceptació del soroll, l’alliberament del soroll ha de passar per la poesia sonora. Hi haurà escolta, pràctica i es fabricaran micròfons de contacte.

Formulari per inscriure’s: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezLJXtFvo5hHzaS5PQj1ofpny3JQ3gNSVwdyTlL4AhtkSqZw/viewform?usp=sf_link

Aquesta activitat compta amb el patrocini de CEDRO i de la Institució de les Lletres Catalanes. També hi col·labora Espais Escrits i les sis entitats que les acolliran.

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) promou per segon any consecutiu espais per a la poesia hibridada. Es tracta d’un programa que proposa sis tallers de creació amb micro obert en diferents territoris del Principat durant la primavera.

HÍBRIDA va reunir 130 persones amb la poesia i les seves fronteres com a eix vertebrador l’any 2022 i es repeteix aquest 2023. Enguany, els espais liminars de poesia estan formats per sis tallers de creació i micro obert. Per assistir als tallers cal inscripció prèvia en aquest formulari. Per participar o assistir com a públic als micros oberts no cal inscriure’s prèviament.

 

Consulteu el programa sencer a HÍBRIDA: sis tallers de creació poètica i micro obert.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol