medium II JORNADA-COL·LOQUI MIQUEL MARTÍ I POL DE LITERATURA I EDUCACIÓ - Miquel Martí i Pol

23/11/2018

II JORNADA-COL·LOQUI MIQUEL MARTÍ I POL DE LITERATURA I EDUCACIÓ

Sota el títol Poesia a Educació Infantil i Primària, la II Jornada-Col·loqui Miquel Martí i Pol de Literatura i Educació se celebrarà el 23 i 24 de novembre de 2018 a Girona, a la facultat d’Educació i Psicologia de la UDG i al Centre Cultural La Mercè.

El comitè organitzador -Ramon Besora, Roger Canadell, Montse Caralt, Mita Casacuberta, Llorenç Comajoan, Sílvia Llach, Mariona Masgrau, Mireia Munmany i M. Àngels Verdaguer- convoca, sota el lema de «Literatura i Educació», la II Jornada-Col·loqui Miquel Martí i Pol. Aquesta segona edició pretén donar eines i recursos a professionals i a estudiants en l’àmbit de la literatura, la cultura i l’educació per fomentar el plaer de llegir i escriure poesia dins i fora dels centres escolars. Reconeixent el poeta nacional Miquel Martí i Pol com a referent i motiu d’estudi, el programa d’aquesta segona edició se centra a fomentar la poesia a educació infantil i primària amb coratge i noves estratègies.

Adjunt podeu veure el progama amb tot detall

II JORNADA MMPOL 2018

Inscripcions en línia: www.udg.edu

 

Activitat reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a través de l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la UdG.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol