medium Vine a fer el «triescape» Miquel Martí i Pol a Roda de Ter! - Miquel Martí i Pol

11/06/2022

Vine a fer el «triescape» Miquel Martí i Pol a Roda de Ter!

En el marc del Triscape Osona, diverses poblacions hem treballat intensament per oferir un joc triple (gimcana, geocerca i joc d’escapada) per a cada un dels municipis, que tenen un fil conductor comú, i que inaugurem i presentem al públic durant l’última quinzena de maig i la primera quinzena de juny.

Aquí pots consultar l’oferta de Sant Bartomeu del Grau, Viladrau, Espinelves, Manlleu i Roda de Ter.

Vine a fer el joc d’escapada («triescape») Miquel Martí i Pol a Roda de Ter!

Des del Consell Comarcal, l’Ajuntament de Roda de Ter i la Fundació Miquel Martí i Pol us proposem descobrir Miquel Martí i Pol i el seu poble natal a partir d’un joc triple.

Dates:

Per a públic local: dijous 16 i divendres 17 de juny.
Hora: 5 de la tarda.
Lloc de trobada: Fundació Miquel Martí i Pol.

Per a públic general: dissabte 4 i dissabte 11 de juny.
Hora: 2/4 d’11 del matí.
Lloc de trobada: Fundació Miquel Martí i Pol.

El poeta Miquel Martí i Pol neix i viu tota la seva vida en aquest poble. Treballa durant 29 anys a les oficines d’una fàbrica tèxtil i publica més de 30 llibres, la majoria de poesia. És una persona molt implicada en la cultura, la llengua catalana i la lluita obrera però les autoritats de l’època sovint li fan la guitza! Podem comptar amb tu perquè Martí i Pol continuï essent la veu d’un poble amb la seva poesia?

Gimcana

30 minuts de durada i circuit de 1,3 quilòmetres. Una activitat per descobrir la vila natal del poeta mentre passes una sèrie de proves d’enginy. El premi final? Descobrir quin és l’objecte que s’amaga en aquesta població! El punt de partida és la Fundació Miquel Martí i Pol.

Geocerca

30 minuts de durada i circuit de 1,4 quilòmetres. Amb la gimcana ja sabràs quin és el tresor i ara et proposem trobar-lo a partir d’unes pistes de geocaching mentre coneixes l’entorn natural i industrial de Roda de Ter. T’hi veus amb cor? Dirigeix-te al cementiri i comença el joc!

Joc d’escapada

45 minuts de durada a l’interior de les Cases de la Blava (Fundació Miquel Martí i Pol). Tant si acostumes a fer escape rooms com si mai n’has fet cap, supera el repte amb valentia! Tens 2 espais i 8 proves per investigar qui va amagar l’objecte clau d’aquesta història.

Reserves:
Públic local: 16 i 17 de juny
Fundació Miquel Martí i Pol
93 850 03 55
fundacio@miquelmartiipol.cat
Públic general: 4 i 11 de juny

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol