medium VISITA A LA SEU DE LA FUNDACIÓ MIQUEL MARTÍ I POL - FIRA PONT A PONT - Miquel Martí i Pol

12/12/2021

VISITA A LA SEU DE LA FUNDACIÓ MIQUEL MARTÍ I POL – FIRA PONT A PONT

El proper diumenge 12 de desembre se celebra a Roda de Ter la 11ena Fira Pont a Pont, una Fira de Nadal amb parades solidàries de comerços, particulars, entitats, ball de gegants, joc del tió i concerts.

La Fundació Miquel Martí i Pol es suma a l’oferta de la Fira amb una visita comentada i guiada per l’exposició permanent i la seu de la Fundació, i un recorregut literari fins als jardins de la fàbrica Tecla Sala «La Blava».

Hora: 12 del migdia.

Durada: 1 hora i mitja aproximadament. Aquesta opció pot incloure la visita comentada a la Casa Miquel Martí i Pol, actualment sense museïtzar.

Preu: 4 euros (gratuït per als infants menors de 8 anys i per als Amics de la Fundació Miquel Martí i Pol).

No és necessària la inscripció prèvia. 

 

Com arribar:

Enllaç Google Maps.

Lloc i aparcament:

La Fundació es troba ubicada al carrer de la Costa del Ter. Si veniu amb vehicle propi aconsellem que l’aparqueu a la plaça Verdaguer o al carrer Torrent Massana.

Més informació:

La Fundació està situada a les cases grogues de La Blava (números 9, 11 i 13) construïdes als anys trenta com a habitatges dels treballadors artesans de la fàbrica (el manyà, el «corronaire», el fuster i l’electricista).

Les tres cases s’han unit de forma interna i formen un sol edifici que compta amb una sala polivalent i d’exposicions, una aula de consulta amb una col·lecció de publicacions especialitzades en l’autor i s’hi conserva el Fons Florenci Crivillé, cedit pel col·leccionista martipolià l’any 2019.

L’exposició permanent de la Fundació dona a conèixer la vida i obra de Miquel Martí i Pol mitjançant documents i objectes originals.

 

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol