Ruta teatralitzada

Ruta teatralitada de Miquel Martí i Pol creada per Alambiq Teatre. Passejada literària teatralitzada, on la poesia i la literatura es presenten en el moment menys esperat.

LA RUTA, EN QUÈ CONSISTEIX?

La trobada comença a la Plaça del Poeta. Allà ens espera l’Eloi, que vol fer una sorpresa a la seva estimada Hermínia, tots dos s’afegeixen al grup de l’Associació d’Amics del Joc de Pistes de Catalunya (el grup que fa la ruta) per començar un joc de pistes… o potser una ruta poètica o bé teatre en ruta?

Des de la Plaça del Poeta se’ns presenta el poble de Roda de Ter i la seva història, així com els canvis que ha sofert la vila i es parla dels seus escriptors il·lustres, com Emili Teixidor i Miquel Martí i Pol. Un cop presentada la vila, sabrem que la sorpresa que l’Eloi prepara a l’Hermínia és seguir l’itinerari de la vida i obra de Miquel Martí i Pol. L’àbia de l’Hermínia era de Roda de Ter i això fa que l’Hermínia ja estigui engresaca per començar aquest joc de pistes sobre la vida del poeta.

Així, ens endinsarem pels carrers de Roda de Ter i farem una immersió en el paisatge vital del poeta que va viure sempre a Roda i que va inspirar la seva obra.


Proposta i gestió
: Fundació Miquel Martí i Pol
Guió i documentació: Alambiq-Destil·leria Cultural
Actors-guies: Sergi Argemí i Marta Catalan

Preu

  • A consultar. És una proposta dirigida a grups familiars o escolars. Cal reserva prèvia amb un mes vista.

L'ITINERARI.

La trobada comença a la Plaça del Poeta, se segueix cap al cementiri on es visita la tomba del poeta. Ens endinsem pels carrers de Roda de Ter i fem parada a la Plaça Major, ens aturem al carrer de Pere Almeda (el carrer de Migdia que en deia Martí i Pol) i des de l’església de Sant Pere parlarem de l’escola de Mossèn Espinalt i del Centre Parroquial. Pel Pont Vell arribarem a la Mare de Déu del Sòl del pont, passarem pel carrer de la Verge del Sòl de Pont i ens aturarem al número 18, a la casa on va néixer Martí i Pol. Continuarem per les escales de les Tres Fonts i per finalitzar la ruta anirem fins a la Blava.

GALERIA D'IMATGES I VÍDEOS.

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol