Visitar la Fundació

Horari:

Oberta al públic el primer dissabte de cada mes. Visita comentada i guiada per l’exposició permanent de la seu de la Fundació i recorregut fins a la fàbrica La Blava, amb lectura de poemes. Dos torns de visita: a 1/4 d’11 i a les 12 h.
Entre setmana: de dimarts a divendres de 10 a 2 del migdia a hores convingudes amb cita prèvia. Cal acordar la data mitjançant un correu electrònic a fundacio@miquelmartiipol.cat.

Dies que la Fundació té tancat al públic:

Festius que consten al calendari tradicional català.
Els dilluns (excepte per a públic escolar) i els dies 7, 27, 28 i 29 de desembre i la setmana del 7 d’agost (7-11 d’agost).

Telèfon:
Truqueu al número 93 850 03 55. Si no us podem atendre deixeu un missatge al contestador amb un número de telèfon de contacte.

Com arribar:

Enllaç Google Maps.

Lloc i aparcament:

La Fundació es troba ubicada al carrer Costa del Ter de Roda de Ter. Si veniu amb vehicle propi aconsellem que l’aparqueu a la plaça Verdaguer o al carrer Torrent Massana.

La Fundació està situada a les cases grogues de La Blava (números 9, 11 i 13) construïdes als anys trenta com a habitatges dels treballadors artesans de la fàbrica (el manyà, el «corronaire», el fuster i l’electricista).

Les tres cases s’han unit de forma interna i formen un sol edifici que compta amb una sala polivalent i d’exposicions, una aula de consulta amb una col·lecció de publicacions especialitzades en l’autor i s’hi conserva el Fons Florenci Crivillé, cedit pel col·leccionista martipolià l’any 2019.

L’exposició permanent de la Fundació dona a conèixer la vida i obra de Miquel Martí i Pol mitjançant documents i objectes originals.

aaaaa

 

Visita comentada a la seu de la Fundació i itinerari fins a la fàbrica La Blava.

Visita comentada i guiada per l’exposició permanent i la seu de la Fundació i recorregut  fins la fàbrica Tecla Sala amb explicació de la indústria i lectura de poemes.
Durada: 1 hora i mitja aproximadament.
Aquesta opció pot incloure la visita comentada a la Casa Miquel Martí i Pol, actualment sense museïtzar.

Preu i descomptes: 4€ (gratuït per als infants menors de 8 anys i per als Amics de la Fundació Miquel Martí i Pol). Descompte del 2 x 1 amb el carnet d’Amic d’Espais Escrits i amb el del Voluntariat Lingüístic.

De dimarts a divendres de 10 a 2 (amb reserva prèvia) i el primer dissabte de cada mes a 1/4 d’11 del matí i a les 12 del migdia (amb reserva prèvia).

 

Visita comentada el primer dissabte de mes.

Cada primer dissabte de mes la Fundació Miquel Martí i Pol obre les portes de 10 del matí a 2 del migdia per atendre el públic.
Horaris de les visites comentades: es fa una primera visita comentada a la seu i l’itinerari fins La Blava a 1/4 d’11 del matí i a les 12 del migdia. El punt de trobada és a la seu de la Fundació. Es recomana inscripció prèvia per organitzar millor els grups.

Preu: 4€ (gratuït per als infants menors de 8 anys i per als Amics de la Fundació Miquel Martí i Pol).

 

 

Joc de pistes «Tot està per fer i tot és possible». Descobreix Miquel Martí i Pol en família.

En què consisteix l’activitat

La Juliana, col·laboradora de la Fundació, ha anat a Rússia per fer una conferència sobre literatura catalana. Sense saber com, li ha arribat una carta que Miquel Martí i Pol va enviar al seu amic Emili Teixidor a finals dels anys 70. A la carta, el poeta explica mitjançant pistes la ubicació d’una llibreta desconeguda que va haver d’amagar perquè no li fos requisada durant una visita policial. La Juliana pensa que la informació que conté la carta és una bomba i necessita ajuda per trobar la llibreta abans que comenci la conferència. La podrem ajudar? L’activitat comença amb la videotelefonada de la Juliana, des de Rússia…

Per localitzar la llibreta amagada els infants hauran de resoldre enigmes, jeroglífics i pistes. La Juliana els explicarà l’autor des de Rússia i una persona de la Fundació guiarà la família en el joc.

Objectiu de l’activitat

Descobrir Miquel Martí i Pol d’una forma lúdica i atractiva

A qui es dirigeix

Famílies amb infants d’entre 7 i 9 anys. Si aquests infants tenen germans més petits també poden participar. La família acompanyarà els infants durant tota l’activitat i podran resoldre junts els enigmes que es presentin.

Inscripció

Envieu un missatge electrònic a fundacio@miquelmartiipol.cat
Telefoneu al 93 850 03 55

Preu

4€ els infants
2€ els adults

 

Més informació aquí.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol