Visitar la Fundació

Horari:

Dissabtes: Oberta al públic el primer dissabte de cada més, de 10 a 2 del migdia. Aquests dies es fan visites comentades a l’espai, així com també a la casa de l’autor.
Entre setmana: De dimarts a divendres de 10 a 2 del migdia a hores convingudes amb cita prèvia. Cal acordar la data mitjançant un correu electrònic a fundacio@miquelmartiipol.cat.

Telèfon:
Truqueu al número 93 850 03 55. Si no us podem atendre deixeu un missatge al contestador amb un número de telèfon de contacte.

Com arribar:

Enllaç Google Maps.

Lloc i aparcament:

La Fundació es troba ubicada al carrer de la Costa del Ter. Si veniu amb vehicle propi aconsellem que l’aparqueu a la plaça Verdaguer o al carrer Torrent Massana.

La Fundació està situada a les cases grogues de La Blava (números 9, 11 i 13) construïdes als anys trenta com a habitatges dels treballadors artesans de la fàbrica (el manyà, el «corronaire», el fuster i l’electricista).

Les tres cases s’han unit de forma interna i formen un sol edifici que compta amb una sala polivalent i d’exposicions, una aula de consulta amb una col·lecció de publicacions especialitzades en l’autor i s’hi conserva el Fons Florenci Crivillé, cedit pel col·leccionista martipolià l’any 2019.

L’exposició permanent de la Fundació dona a conèixer la vida i obra de Miquel Martí i Pol mitjançant documents i objectes originals.

 


 

Visita comentada a la seu de la Fundació i itinerari fins la fàbrica La Blava.

Visita comentada i guiada per l’exposició permanent i la seu de la Fundació i recorregut  fins la fàbrica Tecla Sala amb explicació de la indústria i lectura de poemes.
Durada: 1 hora i mitja aproximadament.
Aquesta opció pot incloure la visita comentada a la Casa Miquel Martí i Pol, actualment sense museïtzar.

Preu: 4€ (gratuït per als infants menors de 8 anys i per als Amics de la Fundació Miquel Martí i Pol).

De dimarts a divendres de 10 a 2 (amb reserva prèvia) i el primer dissabte de cada mes a 2/4 d’11 del matí i a les 12 del migdia (amb reserva prèvia).

 

Visita comentada el primer dissabte de mes.

Cada primer dissabte de mes la Fundació Miquel Martí i Pol obre les portes de 10 del matí a 2 del migdia per atendre el públic.
Horaris de les visites comentades: es fa una primera visita comentada a la seu i l’itinerari fins La Blava a 2/4 d’11 del matí i a les 12 del migdia. El punt de trobada és a la seu de la Fundació. Es recomana inscripció pràvia per organitzar millor els grups.

Preu: 4€ (gratuït per als infants menors de 8 anys i per als Amics de la Fundació Miquel Martí i Pol).

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol