Amb veu pròpia. Crònica de demà.

«Amb veu pròpia. Crònica de demà» és el títol del cicle d’espectacles que tenen la poesia com a eix vertebrador i que es porta a terme durant el mes de novembre, en el marc de les Jornades Miquel Martí i Pol.

Amb veu pròpia. Crònica de demà s’organitza conjuntament amb l’Ajuntament de Vic, l’Ajuntament de Tavèrnoles i la Fundació Miquel Martí i Pol, i està obert a tots els municipis i entitats que vulguin adherir-se amb un espectacle poètic. L’objectiu és que la poesia arribi de forma interdisciplinària a tots els públics.

Descarrega el programa d’Amb veu pròpia. Crònica de demà 2019

Espectacle multidisciplinari inspirat en La fàbrica de Miquel Martí i Pol i creat de forma especial amb motiu d’Amb veu pròpia. Crònica de demà 2019.

Dissabte 16/11
8 del vespre
Teatre Eliseu, Roda de Ter

«”La fàbrica” és un espectacle interdisciplinari en què la música en directe i la imatge cooperen per  plasmar les sensacions dels poemes del llibre La Fàbrica de Miquel Martí i Pol. D’aquesta manera, a partir de la composició musical per a cadascun dels poemes i de la creació audiovisual, es teixeix un lligam artístic que apropa amb molta intensitat els poemes al públic. Tot aquest contingut musical, disseny sonor i material audiovisual són creacions exclusives dels autors per a l’espectacle».
Pere i Carles Girbau Pladelasala

Direcció: Pere i Carles Girbau Pladelasala
Composició i direcció musical: Pere i Carles Girbau Pladelasala
Direcció audiovisual: Pere Girbau Pladelasala
Músics: Pere i Carles Girbau Pladelasala

Carles Girbau (Roda de Ter, 2001). Des dels 3 als 13 anys fa classes de violoncel de la mà de la professora Eulàlia Subirà a l’Escola de música de Manlleu, on també fa la formació d’harmonia i llenguatge musical Després, Anna Mora li fa classes de violoncel fins a 6è de Grau Professional. Inicia els estudis superiors a l’ESMUC i els continua fins a l’actualitat.
Ha format part de l’orquestra Grupcello.cat, ha estat en quatre stages de l’orquestra Segle XXI, ha compost sis cançons sobre la colònia tèxtil de Salou com a treball de recerca de batxillerat i s’ha encarregat de la direcció musical de l’obra de dansa «teatre 4 d’Abril de 1984».

Pere Girbau (Roda de Ter, 1996). Als 4 anys comença guitarra clàssica amb el professor Isidre Arau i, més endavant, amb Miquel Guiteras a l’Escola de Música de Manlleu. Als 15 anys entra al Conservatori de Vic per acabar el Grau Professional amb el professor Francisco Gamallo. Compagina fins als 18 anys l’estudi de la guitarra amb el piano, amb els professors Rosa Masferrer, Joan Rubinat i Miquel Oliu, i guanya dos primers premis als concursos de piano de Cervera i Torroella de Montgrí. Finalment, però, es decanta per la guitarra clàssica i fa la carrera a l’ESMUC amb el guitarrista Àlex Garrobé.
L’afició al cinema li permet aplicar els coneixements musicals a les produccions visuals que fa i guanya en tres ocasions el primer Premi del Festival Audiovisual Miquel Obiols. Actualment fa 2n curs de cinema a l’ESCAC.

Espectacle poètic amb l'autor Josep Pedrals i l'acordionista Marc del Pino

Diumenge 10/11
6 de la tarda
Església de Sant Esteve
Tavèrnoles

«Nou MARiART». Peça escènica amb música i poesia que ens convida a retrobar la nostra essència.

Diumenge 17/11
7 del vespre
Casino de Vic
Vic

A NOU MARiART s’estrenen, especialment per al projecte Amb veu pròpia.
Crònica del demà, nous poemes i melodies de les autores.

NOU MARiART és una peça escènica que ens convida a retrobar la nostra
pròpia essència a través de la poesia de la Noemí Morral i la música de
la pianista i musicoterapeuta Montse Morral.
Després de l’actuació, podrem conversar amb elles de com la connexió amb l’art i la natura pot
ser un element de transformació aportant benestar a les nostres vides.
Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol