Mecenatge

MECENATGE PRIVAT I PATROCINI CULTURAL

La contribució de l’empresa o d’un particular a la societat es materialitza també amb rendibilitat cultural i social.

La Fundació Miquel Martí i Pol proposa una via de mecenatge que creï sinergies entre empreses privades i la fundació privada sense ànim de lucre dedicada al poeta de Roda de Ter.

 

Objectius del finançament privat:

· Implicar el teixit empresarial del territori en el projecte cultural de la Fundació Miquel Martí i Pol per apropar empresa, cultura, ciutadania, territori, literatura i nacionalització i internacionalització a través de la marca literària, patrimonial i cultural Miquel Martí i Pol.

· Unir les empreses del territori al projecte cultural que significa la Fundació Miquel Martí i Pol.

· Sumar sinergies amb les empreses privades en la implicació i el desenvolupament de les activitats culturals que formen part del patrimoni que s’identifica amb la marca cultural Miquel Martí i Pol.

 

El mecenatge privat va dirigit a empreses privades o particulars que se sentin identificats o propers als valors i objectius d’una institució com la Fundació Miquel Martí i Pol i que, al mateix temps, pretenguin esdevenir referència de sensibilitat cultural i territorial.

Consulteu tot el que ofereix la Fundació Miquel Martí i Pol a les empreses, així com els avantatges públics i fiscals i les diverses formes de mecenatge. Projecte de mecenatge privat i patrocini cultural. FMMP

 

    Fundació Miquel Martí i Pol
    © Tots els drets reservats
    fundació miquel martí i pol
    fundació miquel martí i pol