Miquel
Martí i Pol.
El llegat.

La Fundació Miquel Martí i Pol gestiona el llegat del poeta Miquel Martí i Pol propietat de la Diputació de Barcelona, el qual inclou l’arxiu personal i el fons bibliogràfic de l’autor.

L’any 2003 el matrimoni format per Miquel Martí i Pol i Montserrat Sans va signar un acord en què cedien el seu llegat a la Diputació de Barcelona per tal que aquesta entitat en tingués cura i en fes difusió, amb la condició que el material no es mogués de Roda de Ter.

L’any 2016 la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Roda i la Fundació Miquel Martí i Pol van signar un conveni que cedia el llegat Miquel Martí i Pol a la Fundació Miquel Martí i Pol amb la voluntat de fer-ne difusió i de posar-lo a l’abast dels estudiosos i del públic general. El llegat es troba a una sala específica i adaptada a la Biblioteca Bac de Roda.

Tots els llibres i revistes estan catalogats i es poden consultar a través del Catàleg Col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. La consulta dels documents que formen part del Fons Miquel Martí i Pol és restringida.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol