30/11/2020

Programa de les Jornades Miquel Martí i Pol 2020

Dates: Del 4 al 30 de novembre
Llocs: Roda de Ter, Vic, Tavèrnoles, Lleida i en format digital

Les Jornades Miquel Martí i Pol 2020 arrenquen el 4 de de novembre i s’allarguen durant tot el mes en una edició adaptada a les mesures de la malaltia COVID-19 i al format híbrid (digital i presencial). Hi ha 3 propostes en format totalment digital, 2 actes presencials que també es retransmetran en línia i 6 actes presencials amb inscripció prèvia obligatòria. En total són gairebé una dotzena d’activitats i la III Jornada-Col·loqui Miquel Martí i Pol 2020 de poesia i educació.

Un novembre més, la Fundació Miquel Martí i Pol es prepara per una nova edició de les Jornades Miquel Martí i Pol que serviran per commemorar els 17 anys de la mort del poeta de Roda de Ter i els 91 anys del seu naixement. Les diverses activitats que presentem s’adeqüen a la finalitat de la Fundació Miquel Martí i Pol de contribuir a la consolidació del llegat cultural, educatiu i social del poeta i crear vincles afectius amb la llengua catalana, la llengua d’escriptura de l’autor.

Com cada any, les jornades venen marcades per la seva transversalitat, la creació de xarxa i sinergies, una mostra que vol reflectir el caràcter nacional del poeta de Roda de Ter, amb la novetat que enguany s’ha adaptat tota la programació a la situació actual de pandèmia perquè es puguin continuar fent amb tranquil·litat i seguretat. Les activitats es duran a terme amb totes les mesures de seguretat que marquen les institucions sanitàries i molts dels actes passaran a un format digital, la qual cosa pot suposar un aspecte positiu pel que fa a l’abast i el seguiment que poden tenir les propostes.

Consulteu tot el programa de les Jornades Miquel Martí i Pol 2020

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol