01/07/2023

Espectacle «El Joglar» d’Arnau Tordera

Dia: Dissabte, 1 de juliol de 2023

Hora: A les 21.30 h

Lloc: Espai pavimentat de La Blava, Roda de Ter

Taquilla inversa: quan acabi la funció tu decideixes quant pagues

 

Arnau Tordera, un joglar que canta els versos del trobador Jacint Verdaguer.

Arnau Tordera interpreta peces de l’obra de Jacint Verdaguer fent reviure la tradició de trobadors i joglars. Els versos de Jacint Verdaguer quedaran conjugats en el cant del Joglar que rescatarà de l’oblit aquesta forma arcaica i preciosa d’explicar històries.

Descarregueu-vos el programa sencer

☁️🌞Previsió de possible pluja i el festival «#EstiuaLafabrica2023. Cultura i literatura». Tota la informació:

En cas de pluja els actes es traslladaran als llocs següents:

➡10.30h Avancem que el festivalet (matinal per a famílies) amb tots els tallers i l’espectacle d’«#EstiuaLafabrica2023 segueix previst als Jardins de La Blava.

➡19 h Espectacle-recital «Les clares paraules» d’Ernest Villegas i Coloma Bertran del dissabte 1 EN CAS DE PLUJA es traslladarà al Teatre Eliseu de Roda de Ter (carrer Bac de Roda, 1, de Roda de Ter).

➡21:30h Espectacle El Joglar d’Arnau Tordera de dissabte 1 EN CAS DE PLUJA es traslladarà al Teatre Eliseu de Roda de Ter (carrer Bac de Roda, 1, de Roda de Ter).

➡12h A l’hora del vermut. Poesia barroca i el Rector de Vallfogona de diumenge 2 EN CAS DE PLUJA es traslladarà a la seu de la Fundació Miquel Martí i Pol (carrer Costa del Ter, 13, Roda de Ter).

➡16h Cafè-concert amb Guillem Ramisa i Ferran Isern de diumenge 2 EN CAS DE PLUJA es traslladarà a la seu de la Fundació Miquel Martí i Pol (carrer Costa del Ter, 13, Roda de Ter).

➡19h Espectacle Miralls de Gemma Humet de diumenge 2 EN CAS DE PLUJA es traslladarà a la seu de la Fundació Miquel Martí i Pol (carrer Costa del Ter, 13, Roda de Ter).

✅SI HI HA CANVIS D’UBICACIÓ, anirem informant de les decisions de reubicació via xarxes socials.

✅Avancem que el festivalet (matinal per a famílies) d’«#EstiuaLafabrica2023. Cultura i literatura» segueix previst als Jardins de La Blava.

✅Dissabte al migdia informarem sobre els actes del vespre.

ℹ També trobareu la informació aquí.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol