02/07/2022

«Llum de paraula», mapping projectat a la façana de la fàbrica, a càrrec de Sínoca Studio

Dia: dissabte 2 de juliol.
Hora: 3/4 d’11 de la nit.
Lloc: Espai pavimentat de La Blava, Roda de Ter.

Sínoca Studio ha creat un mapping amb poesia de Miquel Martí i Pol, Llum de paraula, que es projectarà sobre la façana de la fàbrica La Blava de Roda de Ter.

Dins la commemoració dels 50 anys de publicació de La fàbrica de Miquel Martí i Pol.

 

Sínoca és un estudi creatiu audiovisual conduït per Sílvia Isach i radicat a l’àrea de Barcelona treballant per tot el món.

Comunica amb imatges tot tipus de contingut utilitzant un ampli ventall de tècniques i nous formats. Produeix des de vídeos corporatius, promocionals, d’esdeveniments, animacions motion graphics, fins instal·lacions, escenografies visuals per a teatre i dansa i espectacles innovadors per potenciar la visibilitat dels clients. Pionera en el camp de la realització de video mapping i amb experiència guardonada, crea projectes impactants i únics de comunicació immersiva, tant per a la publicitat empresarial com per a esdeveniments culturals.

La passió per treballar els conceptes sumat a l’amor per la imatge i les noves tecnologies barrejat amb la creativitat i l’entusiasme fa que SÍNOCA transformi les necessitats dels clients en autèntiques experiències impactants i de ràpida viralitat. La combinació perfecta de seducció i d’interacció per activar els públics i els canals de comunicació participativa.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol