03/07/2022

Sarau Mal Gestat: «Aiga», d’Arnau Musach, Laia Carbonell i Misael Alerm

Dia: Diumenge 3 de juliol.

Hora:  6 de la tarda.

Lloc: Seu de la Fundació Miquel Martí i Pol, Roda de Ter.

En col·laboració amb l’Associació Cultural La Malgastada. El tema d’aquest any serà l’aiga.

La primera sessió, que tindrà lloc a la seu de la Fundació Miquel Martí i Pol a les 6 de la tarda, constarà d’una instal·lació sonora a càrrec d’Arnau Musach amb la poesia de Laia Carbonell i Misael Alerm, que recitaran en viu.

La segona sessió, que tindrà lloc al bosc de marronyers de La Blava a les 7 de la tarda, serà una improvisació poètica a càrrec de Nicomenes Mendes, grup de poesia, música i performance.

Arnau Musach Sobrevias (Centelles, 1989) ha estudiat Belles Arts i ha fet diversos cursos relacionats amb l’art sonor, l’audiovisual i l’animació, com ara un d’escultura sonora a Belles Arts, un sobre art outsider al CCCB i un de rotoscòpia experimental al Cràter Lab. Ha exposat a Ikas Art (Bilbao), Sense Títol (Belles Arts de Barcelona), Punts de Fuga (Fundació Arrranz Bravo de l’Hospitalet), La Constel·lació de la meva vida (El Casino de Vic), Parada Zero, Exabrupto, VCCC (Vic) i ha col·laborat amb Parelles Artístiques. També està en actiu musicalment amb un projecte en solitari, Anur, i com a guitarrista i compositor en el grup Carpa Negra. Aquests darrers anys ha estat fent de dinamitzador cultural a l’associació cultural La Clota.

Laia Carbonell Ferrer va néixer a Barcelona l’any 1986. Ha publicat el recull de poemes Finlàndia. Poesia amb acompanyament (Premi Amadeu Oller 2015); ha traduït la Bèstia d’Edicions Poncianes d’Albert Camus amb Francesc Gelonch, i ha impulsat i coordinat el llibre i documental sobre el 15-M a Terrassa amb el col·lectiu A les vuit al Raval. Des del gener del 2019, porta la programació de l’Horiginal amb la Raquel Santanera i la Maria Sevilla. Nibrós (Premi Ciutat de Manacor de Poesia Miquel Àngel Riera 2019) és el seu segon poemari.

Misael Alerm Pou (La Garriga, 1990). Ha escrit Vell País Natal, Aiga i Caminava amb uns amics. Viu a Tarragona i fa de professor.

 

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol