13/11/2021

Concert. JU musica els poetes.

Dia: dissabte 13 de novembre de 2021
Hora: 8 del vespre
Lloc: Teatre Eliseu, Roda de Ter

 

JU (Judith Puigdomènec) ha creat un espectacle únic en el qual posa veu a poetes, i ho fa acompanyada del violí de Coloma Bertran i de la guitarra de Ricard Puigdomènech.

JU posa veu a poetes com ara Miquel Martí i Pol, Pere Vilanova, Víctor Sunyol, Jaume Coll i Mariné, Ovidi Montllor, entre d’altres, i ho fa acompanyada de la delicadesa de les notes d’un violí i de l’harmonia dels acords d’una guitarra. Les cançons de la JU obren la consciència del públic, a la vegada que mouen sensibilitats.

JU ens ofereix un directe on l’emoció està present en connexió amb les paraules, l’expressió del so i del moviment, creant un entorn sonor íntim i proper. En aquesta ocasió única incorpora a l’escena peces clàssiques tant del folklore local com internacional, que formen part de la nostra història i de la nostra cultura.

Amb la seva veu càlida i plena de registres, JU ens  presenta un concert exclusiu de cordes que es materialitza a través de la sonoritat de les melodies i que pren forma a través de la paraula i el vers.

Accés preferent amb inscripció prèvia a fundacio@miquelmartiipol.cat / 93 850 03 55. Gratuït.

 

Podeu descarregar el programa complet de les Jornades Miquel Martí i Pol 2021 aquí.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol