19/11/2021

Exposició «De Paraules al vent a La Fàbrica: creació, evolució i publicació dels primers poemaris de Miquel Martí i Pol»

Dia: divendres 19 de novembre
Hora: 2/4 de 8 del vespre
Lloc: Biblioteca Maria Àngels Torrents i Rosés, Sant Pere de Riudebitlles

Jornades Miquel Martí i Pol a Sant Pere de Riudebitlles.

El municipi de l’Alt Penedès organitza, des d’Amics de la Fundació Miquel Martí i Pol i la ràdio Ona Bitlles, tres dies d’activitats al voltant de la figura del poeta.

El divendres 19 de novembre a dos quarts de 8 del vespre, s’inaugurarà l’exposició «De Paraules al vent a La Fàbrica: creació, evolució i publicació dels primers poemaris de Miquel Martí i Pol» a la Biblioteca Maria Àngels Torrents i Rosés a càrrec del seu comissari Roger Canadell Rusiñol. Canadell, doctor en filologia catalana per la Universitat de Barcelona és estudiós de l’obra del poeta i membre del Patronat de la Fundació Miquel Martí i Pol en el seu càrrec de regidor de cultura de l’Ajuntament de Roda de Ter. Per a més informació sobre l’exposició podeu llegir l’article següent: https://raco.cat/index.php/Ausa/article/view/282779

Després d’inaugurar l’exposició actuaran Llenguaferits (Jess i David), que interpretaran poemes de Miquel Martí i Pol en diferentes llengües.

 

Podeu descarregar el programa complet de les Jornades Miquel Martí i Pol 2021 aquí.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol