11/11/2018

Lliurament dels Premis literaris, artístics i pedagògics amb la presència de l’Il•lm. Sr Oriol Lladó, Diputat delegat de cultura de la Diputació de Barcelona.

Diumenge 11 de novembre
11h
Teatre Eliseu
Roda de Ter

Lliurament dels Premis literaris, artístics i pedagògics amb la presència de l’Il·lm. Sr Oriol Lladó, Diputat delegat de cultura de la Diputació de Barcelona.

34è Premi de poesia Miquel Martí i Pol

2n Premi d’il·lustració de poemes de Miquel Martí i Pol

2n Premi InstapoemaMMP

6è Premi Sebastià Álvarez al millor treball de Final de Grau de temàtica educativa de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la UVic-UCC

3r Premi de teatre Jaume Salés i Sanjaume

29è Premi ARC de narrativa infantil i juvenil

Cloenda: Espectacle Em sents, Miquel? A càrrec del Cor Jove i l’equip docent de l’EMM de Roda de Ter i L’Esquirol amb la participació especial de Guillem Roma. Una producció de l’Escola Municipal de Música de Roda de Ter i l’Esquirol i la FMMP.

Fosc. Una llum càlida il·lumina l’escenari poc a poc. Un tocadiscos antic empolsinat. Algú entra en escena i col·loca l’agulla al plat. El poeta canta “Riu Amunt”. És 1929 i el músics cubans Adolfo Utrera i Nino Menéndez componen Aquellosojos verdes.

Què sonava a la ràdio el dia que va néixer Martí i Pol? I el primer de dia d’escola? Quin va ser el hit l’any que es va publicar Paraules al ventEm sents, Miquel? és un viatge en el temps, una història-ficció, un espectacle inèdit on Antonio Machín, els Beatles, Agustín Lara i Maria del Mar Bonet construeixen unarxiu musical hipotèticque recorre diferents moments de la vida del poeta.

Cor Jove de l’Escola Municipal de Música El Faristol.

Consulteu tot el programa de les Jornades Miquel Martí i Pol aquí.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol