19/11/2021

Pas a dos: «Aquesta serp que no és una». Conversa entre els poetes Blanca Llum Vidal i Guim Valls

Dia: divendres 19 de novembre
Hora: 7 de la tarda
Lloc: Fundació Miquel Martí i Pol, Roda de Ter

Pas a Dos és un cicle coorganitzat amb Reduccions. Revista de poesia.

 

En aquesta ocasió els autors iniciaran un diàleg a partir de les seves obres poètiques; Pitó de Valls i Aquest amor que no és u de Vidal.

 

Blanca Llum Vidal (1986) va néixer a Barcelona. N’ha marxat a temporades i ara hi torna a viure. Ha estudiat Treball Social, Filologia Catalana i un Màster de Pensament Contemporani (amb una tesina sobre la trobada entre el pensament de Blanchot i Lévinas). Treballa a la Zona Franca a un pis tutelat per a persones amb diversitat funcional. Ha traduït, amb Arnau Pons, El dolor de Marguerite Duras. Ha editat la poesia d’Àngel Guimerà, les cartes d’exili de Mercè Rodoreda a Anna Murià i els contes de Víctor Català. S’ha encarregat de l’antologia de l’assaig feminista de Maria Aurèlia Capmany. Ha publicat La cabra que hi havia, Nosaltres i tu, Homes i ocells, Visca!, Punyetera flor, Maripasoula (crònica d’un viatge a la Guaiana francesa), Aquest amor que no és u / Este amor que no es uno (traducció de Berta García Faet) i Amor a la brega. Escriu regularment a la revista de cultura i política el Temps.

 

Guim Valls (Barcelona, 1992) ha publicat Quincalla del segle (Roure, 2015), La mà dins la roda (Viena, 2017) i Pitó (Poncianes, 2020). Ha participat en recitals de tota mena arreu del territori català.

 

La conversa també es podrà seguir en línia i en directe des del canal Youtube de la Fundació. Aforament limitat.

 

Podeu descarregar el programa complet de les Jornades Miquel Martí i Pol 2021 aquí.

 

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol