07/11/2020

Aparadors de Roda de Ter decorats per ambientar les Jornades Miquel Martí i Pol 2020

Els comerços de Roda de Ter decoren els aparadors per ambientar les Jornades Miquel Martí i Pol 2020. És una manera de pujar els ànims en aquestes èpoques que vivim i, al seu torn, de convidar-nos a llegir literatura mentre esperem el torn per entrar a la botiga a comprar.

PASTISSERIA PRAT, coneguda popularment com a Can Carriel

Informació: és una pastisseria fundada l’any 1900 en la qual han passat quatre generacions de pastissers. Son especialistes en pastissos, rebosteria, pastes seques, bombons, gelats, torrons, brioixeria, coques, pa…  Volem destacar que l’any 2017 van ser els guanyadors del prestigiós Premi al Millor Croissant Artesà de Mantega de l’Estat!

Els trobareu al carrer Bac de Roda número 15 de Roda de Ter. Per encàrrecs podeu telefonar al 93 8540081. També els podeu seguir a Facebook (pastisseria prat) i a Instagram (@prat_cancarriel).
Horari d’obertura: de dimarts a divendres de 8 del matí a 1 del migdia. A les tardes obren de 5 a 8 del vespre. Els dissabtes i diumenges de 8 a 2.

Han fet un treball excepcional a l’aparador. Us convidem que l’aneu a veure!

  

MR FOTOGRAFIA MIQUEL ROVIRA

Informació: fan tot tipus de serveis de fotografia i d’impressió. Tenen taller propi de personalització, disseny i acabats.
Els trobareu a l’Avinguda Tecla Sala, número 27. Els podeu localitzar amb les dades següents: 938540183 / 628640 894 / botiga@mr-foto.com
Han muntat un aparador que et fa viatjar a través del temps! Al centre, en gran, podeu veure la Plaça del poeta amb el característic banc semicircular de pedra on s’asseien els poetes de la Colla Verdaguer quan hi anàvem a reunir-se i a parlar de poesia.
Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol