18/11/2021

El calendari Miquel Martí i Pol 2022 ja a la venda

Ja podeu adquirir el calendari  Miquel Martí i Pol 2022.

El podeu trobar a la nostra botiga en línia i també a les llibreries de Vic: Foster and Wallace, Muntanya de llibres, Mater i Anglada. Properament es podrà trobar a Manlleu, a la Llibreria Contijoch.

Aquest calendari és el resultat del 5è Premi d’Il·lustració de poesia Miquel Martí i Pol, que pretén donar a conèixer la complicitat entre els textos poètics i la seva interpretació en il·lustracions.

Enguany la persona premiada ha estat Núria Tomàs Mayolas, que ha rebut l’encàrrec d’il·lustrar tot el calendari, un poema per a cada mes de l’any.

Preu: 10 € (si el compreu a la nostra botiga on-line hi heu d’afegir 3 € en concepte de despeses d’enviament).

Núria Tomàs Mayolas (Barcelona, 1973) es va formar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i en Il·lustració a l’Escola Professional de la Dona de la Diputació de Barcelona. Uns anys després va complementar els seus estudis a través del màster en “Álbum Infantil llustrado” a l’Escuela i_con_i (Madrid) i el curs de professionalització en Il·lustració al CIFO de L’Hospitalet de Llobregat. Va decidir dedicar-se a la il·lustració perquè és una branca de l’art que interacciona amb la literatura i conjuga creativitat i comunicació. Trobareu publicades les seves il·lustracions en diverses editorials i institucions; si en voleu saber més, entreu a www.nuriatomasmayolas.com

 

Núria Tomàs Mayolas en rebre el 5è Premi d’Il·lustració de poemes de Miquel Martí i Pol (2021) al Teatre Eliseu de Roda de Ter.

 

La il·lustració premiada, pel poema «III» d’Estimada Marta.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol