16/03/2021

Descarregueu-vos l’oreneta de Miquel Martí i Pol! Projecte: la primavera ja treu el cap!

La primavera ja treu el cap!

La primavera començarà a les 10 i 37 minuts del matí del dissabte 20 de març de 2021 i acabarà el 21 de juny, pel solstici d’estiu. Sabeu què és l’equinocci de primavera? I l’equador celeste? Son termes i conceptes que podeu treballar a partir del poema «Primavera» de Miquel Martí i Pol.

L’oreneta és el fil conductor del text, que es troba recollit al llibre El poble, en el qual l’autor ens presenta l’ocell, símbol que dona a conèixer l’arribada de l’estació de les flors.

La Fundació Miquel Martí i Pol va crear el vídeo animat «Primavera», il·lustrat per Gibet Ramon i musicat per Guillem Roma i Guillem Ramisa, perquè tant les famílies com els centres educatius el puguin usar en l’aprenentatge de l’infant.

Enguany, hem creat la làmina de l’oreneta perquè els infants la puguin pintar i retallar i puguin muntar un mòbil per penjar a casa o a l’aula. Us animeu a fer-lo? Coneixeu l’oreneta vulgar? I l’oreneta cula blanca?

Descarregueu-vos la làmina amb l’oreneta de Miquel Martí i Pol

Imprimiu les dues pàgines del document descarregable i pinteu i retalleu les dues parts de l’oreneta. Després, enganxeu-les amb cola i pengeu-la amb un fil de pescar o un cordó fi!
Disseny de l’oreneta: il·lustradora Gibet Ramon. Idea: Fundació Miquel Martí i Pol.

 

Vídeo animat i musicat «Primavera» de Miquel Martí i Pol:

Si cliqueu l’enllaç trobareu informació sobre els tipus d’oreneta.

 

Amb el suport de:

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol