04/04/2022

Espectacle «La fàbrica» de l’institut Miquel Martí i Pol de Roda de Ter

Divendres 1 d’abril a 2/4 de 8 del vespre al teatre Eliseu de Roda de Ter va tenir lloc la representació de l’espectacle «La fàbrica» dins el marc del projecte «La fàbrica 50 anys». Els intèrprets van ser els alumnes de 4art d’ESO de l’institut Miquel Martí i Pol de Roda de Ter. L’espectacle és el resultat d’un projecte de col·laboració entre el centre educatiu i la Fundació Miquel Martí i Pol, amb motiu de l’efemèride dels 50 anys de publicació del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol «La fàbrica» i dels 25 anys de l’institut.

El centre ha portat a terme diverses activitats implicant àrees educatives diferents i la Fundació hi ha col·laborat amb rutes literàries, tallers de recitació i els tallers per a muntar l’espectacle «La fàbrica», que són la posada en escena d’un treball fet durant tres mesos (tres sessions més un assaig general) a càrrec de la cia RAU, de Jaume Sangrà i Carles Marigó.

La posada en escena va consistir en la lectura de poemes acompanyada per la interpretació musical d’alguns alumnes que tocaven instruments, tot articulat i sostingut per uns ritmes que simulaven el so de les màquines, executats pels mateixos alumnes amb diferents tubs de plàstic i claus que incorporaven a l’atmosfera una pinzellada metàl·lica.

“Tothom accepta ja que la tendresa
perjudica el progrés.
Estigueu-ne segurs: s’apropa el dia
que tots tindrem una ànima metàl·lica”.

Galeria de fotos

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol