22/03/2019

Firmem un conveni de col·laboració amb Feixas Aulet. Estacions de Servei

Avui, divendres 22 de març, passat el dia Mundial de la Poesia, hem signat un conveni de col·laboració amb l’empresa Feixas Aulet. Estacions de Servei.

En l’actualitat, el mecenatge privat és essencial per a les institucions sense ànim de lucre com la Fundació Miquel Martí i Pol que té l’objectiu de contribuir al llegat educatiu, social i cultural de poeta endemés de crear vincles afectius amb la llengua catalana. Per aquest motiu, és un goig comptar a prop de casa nostra amb empreses sensibles a la cultura i a la rendibilitat social.

 

Aquest conveni de col·laboració permetrà estabilitzar la línia educativa de la Fundació i desenvolupar projectes literaris que contribuiran a la memòria col·lectiva de casa nostra.

La signatura s’ha portat a terme, en acte simbòlic, a la taula on Miquel Martí i Pol va escriure bona part de la seva obra i que actualment es conserva a la Fundació.
Feixas Aulet. Estació de Serveis és una empresa familiar de més de 75 anys amb la seu social ubicada a Roda de Ter. En l’actualitat disposa d’estacions de servei (Zona Diesel) a Roda de Ter, Vic, Cantonigròs, Manlleu, Caldes, Palafolls i Coll de Ravell.

Quimeta Feixas, en representació de l’empresa, ha signat el conveni. Al seu costat Albert Serra, President de la Fundació Miquel Martí i Pol.

 

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol