07/03/2022

l’escola lloriana de sant vicenç de Torelló comparteixen la seva experiència educativa

Els alumnes de l’escola Lloriana de Sant Vicenç de Torelló s’estan preparant molt bé per la visita que faran a la seu de la Fundació Miquel Martí i Pol.

Aquesta primavera farem amb ells els «Desplegables poètics» i el Taller de recitació de poesia.

Ens han explicat com ho preparen i ens ha semblat de compartir la seva experiència per si pot servir d’inspiració a altres escoles i també per donar visibilitat al seu projecte, la feina que es fa amb cura i estima cada dia a dins de les escoles.

Enllaç al web de l’escola.

 

A partir de la  reproducció fidel i meticulosa de l’escriptori del poeta, els alumnes han entrat al món de Miquel Martí i Pol utilitzant diferents recursos educatius, com ara el llibre il·lustrat «Quietud» o bé el «Miquel Marti i Pol» de Pep Molist i Ignasi Blanc, així com també l’aplicació disponible de manera gratuïta i a l’abast de tothom: «L’univers poètic de Miquel Martí i Pol». Han descobert i après moltes coses a partir d’uns objectes que no havien vist mai, com ara el fil enrotllat en una bitlla o una màquina d’escriure.

Experiències com aquesta permeten que portar a terme una activitat amb la Fundació vagi molt més enllà de l’activitat mateixa. I si hi ha preparatius abans i després tothom pot gaudir molt més de l’experiència i aprofitar-la.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol