23/09/2021

Moisès Selfa i Enric Falguera guanyen el Premi Aurora Díaz Plaja amb l’article «Miquel Martí i Pol i la poesia per a infants»

Els professors de la Universitat de Lleida Moisès Selva i Enric Falguera guanyen la XX edició del Premi Aurora Díaz Plaja amb l’article «Miquel Martí i Pol i la poesia per a infants» publicat a la revista Ausa (núm. 185, 2020), que edita el Patronat d’Estudis Osonencs.

Podeu llegir l’article aquí.

Aquest guardó premia el millor article d’anàlisi, estudis o investigacions publicats en qualsevol llengua en un mitjà de difusió general o especialitzat, tant en suport paper com digital, que tracti sobre aspectes de la literatura infantil i juvenil catalana.

Del 26 al 29 de novembre de 2020 es va portar a terme, en format digital amb motiu de la pandèmia, la III Jornada-Col·loqui Miquel Martí i Pol de Literatura i Educació, dedicada a la poesia per a infantil i primària. En aquesta edició, que estava prevista de fer-se de forma presencial a la Universitat de Lleida, hi van participar els professors Moisès Selfa i Enric Falguera que van parlar sobre la didàctica de la literatura per a les primeres etapes de l’educació.

L’article, gestat aleshores, es veu premiat i des de la Fundació volem donar-los la més sincera enhorabona!

Fotografia: AELC.

 

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol