15/11/2021

RELACIÓ DE PREMIATS DELS PREMIS LITERARIS, ARTÍSTICS I PEDAGÒGICS 2021

Diumenge 14 de novembre en l’Acte de lliurament dels premis literaris, artístics i pedagògics dins el marc de les Jornades Miquel Martí i Pol 2021 es van fer públics els noms dels guanyadors i finalistes dels premis següents:

  • 9è Premi Sebastià Álvarez al millor treball de Final de Grau de temàtica educativa de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya.
  • 3er Premi Sebastià Álvarez al millor Treball de Final de Màster de temàtica educativa de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.
  • 5è Premi Instapoema MMP.
  • 5è Premi d’Il·lustració de poemes de Miquel Martí i Pol.
  • 37è Premi de Poesia Miquel Martí i Pol.

RELACIÓ DE PREMIATS DELS PREMIS LITERARIS, ARTÍSTICS I PEDAGÒGICS 2021

37È PREMI DE POESIA MIQUEL MARTÍ I POL
PER A CLARA BALLART LLADÓS AMB «L’AIGUA ENTRE LES COSES»

El Diputat de Cultura de la Província de Barcelona Sr. Joan Carles García Cañizares, amb Clara Ballart Lladós i Montserrat Sans, vídua del poeta i membre del Patronat de la Fundació Miquel Martí i Pol.

 

5è PREMI D’IL·LUSTRACIÓ DE POEMES DE MIQUEL MARTÍ I POL PER A NÚRIA TOMÀS MAYOLAS

El President de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Miquel Torrents, amb Núria Tomàs Mayolas i Albert Camps en representació de BBVA.

 

5È PREMI INSTAPOEMA MMP PER A JOSEP GOMIS (ISGOMIS)

El President de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Miquel Torrents, amb Josep Gomis i Albert Camps en representació de BBVA.

 

ACCÈSSIT AL 9è PREMI SEBASTIÀ ÁLVAREZ AL MILLOR TREBALL DE FINAL DE GRAU DE TEMÀTICA EDUCATIVA DE LA FETCH DE LA UVIC-UCC PER LIDIA MORA GARCIA DE BLAS AMB EL TREBALL «FACTORS AFAVORIDORS DE L’ÈXIT I CONTINUÏTAT ACADÈMICA A SECUNDÀRIA: LES GITANES DE BADIA DEL VALLÈS»

Lidia Mora Garcia de Blas amb la Dra. Núria Camps Casals del Departament de Filologia i Didàctica de la Llengua i la Literatura de la UVIC-UCC i coordinadora de Treballs de Final de Grau, amb Joan Arumí coordinador de Màster de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la UVIC-UCC i professor del Departament de Ciències de l’Activitat Física, i Antoni Portell professor al Departament de Pedagogia de la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia de la UVIC-UCC i director del Centre d’Innovació i Formació en Educació de la UVIC-UCC.

 

 

9è PREMI SEBASTIÀ ÁLVAREZ AL MILLOR TREBALL DE FINAL DE GRAU DE TEMÀTICA EDUCATIVA DE LA FETCH DE LA UVIC-UCC PER JORDI BORRÀS VILANOVA AMB EL TREBALL «ÉS POSSIBLE, UN COP IMPLEMENTAT L’APRENENTATGE COOPERATIU A L’AULA, SER EFECTIUS COOPERANT TELEMÀTICAMENT?»

 

 

3er PREMI SEBASTIÀ ÁLVAREZ AL MILLOR TREBALL DE FINAL DE MÀSTER DE TEMÀTICA EDUCATIVA DE LA FETCH DE LA UVIC-UCC PER JORDI BOADA VALMAÑA AMB EL TREBALL «HIBRIDANT MODELS PEDAGÒCICS EN L’EDUCACIÓ FÍSICA: VALORACIÓ DE L’IMPACTE PRODUÏT EN LES HABILITATS COOPERATIVES I LES CAPACITATS TÈCNIQUES DE L’ALUMNAT»

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol