18/10/2022

#Aparadors JMMP22 · Proposta per als comerciants de Roda de Ter: decoració dels aparadors durant les Jornades Miquel Martí i Pol (novembre de 2022)

Decoració d’aparadors durant les Jornades Miquel Martí i Pol 2022 · #Aparadors JMMP22

Amb l’objectiu de viure intensament les Jornades Miquel Martí i Pol 2022 (mes de novembre de 2022), proposem que els comerciants de Roda de Ter decoreu els aparadors amb el concepte de «literatura i poesia». Per una banda, és una manera d’assenyalar el mes de la mort del poeta i també d’ambientar el poble (i de recordar que és el mes de les Jornades). Per l’altra banda, des del web i les xarxes socials de la Fundació es farà difusió de tots els comerços que decoreu els aparadors i que participeu amb la intenció d’aportar el nostre gra de sorra a la difusió del comerç de proximitat.

Les Jornades Miquel Martí i Pol duren tot el mes de novembre i per aquest motiu animem a l’Associació ARC de Comerciants de Roda de Ter a col·laborar de forma recíproca en aquesta iniciativa a partir del 2 o el 3 de novembre, un cop passada la castanyada.

Passos:

  1. Els comerços han de comunicar la seva participació a l’Associació ARC.
    2. L’Associació ARC ha de comunicar als comerciants que han d’enviar la informació següent al correu electrònic fundacio@miquelmartiipol.cat o montse.caralt@miquelmartiipol.cat entre l’1 i el 8 de novembre:

Imprescindible:

  1. Enviar dues fotografies de l’aparador decorat.
    B. Nom de la botiga i una explicació breu del servei que ofereix (l’explicació no pot sobrepassar les 200 paraules amb espais).
    C. Dades de contacte (adreça, telèfon, web).

Amb tota aquesta informació, la Fundació Miquel Martí i Pol prepararà un espai al web www.miquelmartiipol.cat en el qual tothom podrà veure-hi els aparadors participants (fotografia i dades). Endemés, durant tot el mes de novembre, des de la Fundació es farà difusió de les diverses fotografies i de l’enllaç web amb la informació relacionada.

L’objectiu final és que ens ajudem entre tots amb espècies i d’una forma senzilla, però eficaç. Per una banda, els comerços fan de la poesia un motiu de joia i es fa difusió així de les Jornades Miquel Martí i Pol i, per l’altra, la Fundació fa difusió i promoció dels comerços de Roda de Ter.

Per qualsevol dubte: 93 850 03 55 (Fundació).

Moltes gràcies per tot!

Fotografies:
Superior: Aparador del comerç Can Carriel (Pastisseria Prat), novembre de 2020.
Inferior: Aparador de Miquel Rovira. Fotografia Imatge Digital, novembre de 2020.

A continuació podeu accedir directament a l’espai web amb l’explicació de tots els actes: actes de les Jornades Miquel Martí i Pol 2022.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol