13/11/2022

RELACIÓ DE PREMIATS DELS PREMIS LITERARIS, ARTÍSTICS I PEDAGÒGICS 2022

Diumenge 13 de novembre de 2023 en l’Acte de lliurament dels premis literaris, artístics i pedagògics dins el marc de les Jornades Miquel Martí i Pol s’han fet públics els noms dels guanyadors i finalistes dels premis següents:

  • 38è Premi de Poesia Miquel Martí i Pol. Amb la col·laboració de la Institució Puig-Porret, l’Ajuntament de Roda de Ter  i Reduccions. Revista de poesia.
  • 5è Premi de Teatre Jaume Salés i Sanjaume. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Ter. 
  • 6è Premi d’il·lustració de poemes de Miquel Martí i Pol. Amb la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA.
  • 6è Premi InstapoemaMMP. Amb la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA.
  • 10è Premi Sebastià Álvarez al millor treball de Final de Grau de temàtica educativa de la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia de la Universitat de Vic.
  • 4rt Premi Sebastià Álvarez al millor Treball de Final de Màster de temàtica educativa de la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia de la Universitat de Vic.
  • 33è Premi ARC de narrativa infantil. Amb la col·laboració de l’Associació Roda de Comerciants ARC.

 

RELACIÓ DE PREMIATS DELS PREMIS LITERARIS, ARTÍSTICS I PEDAGÒGICS 2023:

38è Premi de Poesia Miquel Martí i Pol. Amb la col·laboració de la Institució Puig-Porret, l’Ajuntament de Roda de Ter  i Reduccions. Revista de poesia.

Per a Anna Campillo

A la foto: Sr. Roger Corominas, alcalde de l’Ajuntament de Roda de Ter i president de la Fundació Miquel Martí i Pol, Sr. Carles García Cañizares, Diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Sra. Montserrat Sans, vídua del poeta, Sra. Anna Campillo, guanyadora del 38è Premi de poesia Miquel Martí i Pol, Sra. Montse Urgell, representant de la Institució Puig-Porret, i Xavier Graset. Foto: Edu Morató/FMMP.

5è Premi de Teatre Jaume Salés i Sanjaume. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Ter. 

Per a Francesc Cutchet Domènech

A la foto: Sr. Roger Canadell, regidor de cultura de l’Ajuntament de Roda de Ter, Sr. Jaume Salés, familiar de Jaume Salés i Sanjaume, Sr. Francesc Cutchet, 5è Premi de teatre Jaume Salés i Sanjaume, i Sr. Xavier Graset. Foto: Edu Morató/FMMP.

6è Premi d’il·lustració de poemes de Miquel Martí i Pol. Amb la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA.

Per a Aitana Giráldez

A la foto: Sra. Marta Sañas, en representació de BBVA, Sr. Miquel Torrents, president de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Sra. Aitana Giráldez, 6è Premi d’il·lustració de poesia de Miquel Martí i pol, i Sr. Xavier Graset. Foto: Edu Morató/FMMP.

6è Premi InstapoemaMMP. Amb la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA.

Per a Maria Juan Serrahima

A la foto: Sr. Miquel Torrents, president de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Sra. Marta Sañas, en representació de BBVA, Sra. Maria Juan  Serrahima, 6è Premi InstapoemaMMP de poesia, i Sr. Xavier Graset. Foto: Edu Morató/FMMP.

10è Premi Sebastià Álvarez al millor treball de Final de Grau de temàtica educativa de la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia de la Universitat de Vic.

Premi per a Berta Brunet Portet. Treball: «La inclusió a través de l’aprenentatge cooperatiu»

Accèssit per a Olga Muñoz Casellas. Treball: «Periodisme i educació. La visió de l’educació i l’escola segons Carles Capdevila».

4rt Premi Sebastià Álvarez al millor Treball de Final de Màster de temàtica educativa de la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia de la Universitat de Vic.

Premi per a Marçal Nonell Ruscalleda. Treball: « L’EDUCACIÓ FÍSICA EN L’ESCOLA DEL FUTUR: UNA VISIÓ GLOBAL A TRAVÉS DELS MODELS PEDAGÒGICS».

Accèssit per a Cristina Aroca Cuatracasas. Treball: « THE IMPORTANCE OF WRITTEN CORRECTIVE FEEDBACK TO IMPROVE STUDENTS’ WRITING SKILLS IN ENGLISH AS A FOREIGN LANGUAGE (EFL)

33è Premi ARC de narrativa infantil. Amb la col·laboració de l’Associació Roda de Comerciants ARC. 

-1a categoria – alumnes de 1er i 2on:

Abril Ruiz i Escarrabill (Escola El petit Miquel de Vic)
Obra: «La formigueta».

A la foto: Sra. Núria Arrébola, regidora de comerç i promoció econòmica de l’Ajuntament de Roda de Ter, Sr. Mikel Hernández, president de l’Associació ARC de comerciants de Roda de Ter, Abril Ruiz i Escarrabill, premiada, i Sr. Xavier Graset. Foto: Edu Morató/FMMP.

-2a categoria: alumnes de 3er de primària:

Joan Ribas Solé (Escola Mare de Déu del Sòl del Pont de Roda de Ter)
Obra: «En Larri i el llibre…».

A la foto: Sra. Núria Arrébola, regidora de comerç i promoció econòmica de l’Ajuntament de Roda de Ter, Sr. Mikel Hernández, president de l’Associació ARC de comerciants de Roda de Ter, Joan Ribas Solé, premiat, i Sr. Xavier Graset. Foto: Edu Morató/FMMP.

-3a categoria – alumnes de 4t:

Micaela Cáceres Valenzuela (Escola El petit Miquel de Vic)
Obra: «Les aventures de la gateta unicorn i les seves amigues».

A la foto: Sra. Núria Arrébola, regidora de comerç i promoció econòmica de l’Ajuntament de Roda de Ter, Sr. Mikel Hernández, president de l’Associació ARC de comerciants de Roda de Ter, Srta. Micaela Cáceres, premiada, i Sr. Xavier Graset. Foto: Edu Morató/FMMP.

-4a categoria – alumnes de 5è:
Carlota Sánchez Pla (Escola El petit Miquel de Vic)
Obra: «La llegenda de l’armadura».

A la foto: Sra. Núria Arrébola, regidora de comerç i promoció econòmica de l’Ajuntament de Roda de Ter, Sr. Mikel Hernández, president de l’Associació ARC de comerciants de Roda de Ter, Srta. Carlota Sánchez Pla, premiada, i Sr. Xavier Graset. Foto: Edu Morató/FMMP.

-5a categoria: alumnes de 6è de primària:
Carlota Fabregó Contreras (Escola Mare de Déu del Sòl del Pont de Roda de Ter)
Obra: «Al fons del mar».

A la foto: Sra. Núria Arrébola, regidora de comerç i promoció econòmica de l’Ajuntament de Roda de Ter, Sr. Mikel Hernández, president de l’Associació ARC de comerciants de Roda de Ter, Srta. Carlota Fabregó, premiada, i Sr. Xavier Graset. Foto: Edu Morató/FMMP.

 

 

 

 

 

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol