26/10/2021

Roda de premsa Jornades Miquel Martí i Pol 2021

Avui, dimarts 26 d’octubre de 2021, s’ha fet la roda de premsa per presentar el programa de les Jornades Miquel Martí i Pol 2021. En aquest acte han participat l’alcalde de Roda de Ter, Roger Corominas, el regidor de cultura de Roda de Ter, Roger Canadell, la regidora de l’ajuntament de Vic, Bet Piella, el director de la revista de poesia Reduccions, Francesc Codina, i el director de l’Escola Municipal de Música El Faristol, Dani Medina.

 

 

Jornades Miquel Martí i Pol 2021

Del 3 al 27 de novembre

Roda de Ter, Vic, Tavèrnoles, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pere de Riudebitlles i Barcelona

Les Jornades Miquel Martí i Pol 2021 arranquen el 3 de de novembre i s’allarguen durant tot el mes. Hi ha programades 25 activitats diferents ideades per arribar a un públic ben divers i repartides en 6 municipis. 2 de les activitats també seran enregistrades i es retransmetran en línia i el conegut Homenatge popular enguany serà digital, a les xarxes socials, seguint amb la proposta de l’any passat sota la crida: Omplim les xarxes de poesia!

La Fundació Miquel Martí i Pol es prepara per una nova edició de les Jornades Miquel Martí i Pol que serviran per commemorar els 18 anys de la mort del poeta de Roda de Ter i els 92 anys del seu naixement. Les diverses activitats que presentem s’adeqüen a la finalitat de la Fundació Miquel Martí i Pol de contribuir a la consolidació del llegat cultural, educatiu i social del poeta i crear vincles afectius amb la llengua catalana, la llengua d’escriptura de l’autor.

Com cada any, les Jornades venen marcades per la seva transversalitat, la creació de xarxa i sinergies, una mostra que vol reflectir el caràcter nacional del poeta de Roda de Ter. Les activitats es duran a terme presencialment amb totes les mesures de seguretat que marquen les institucions sanitàries. Els dos actes que es poden seguir en format digital, quedaran enregistrats al canal Youtube de la Fundació, per tal de contribuir a incrementar el contingut literari a internet.

Com a novetat destacada aquest any s’incorpora el municipi altpenedesenc de Sant Pere de Riudebitlles que a través dels Amics de la Fundació Miquel Martí i Pol organitzen unes Jornades pròpies. També el municipi de Sant Cebrià de Vallalta participa amb la inauguració d’un espai dedicat al poeta de Roda.

Les Jornades compten amb actes d’homenatge al poeta, lliurament de premis literaris, artístics i pedagògics, visites comentades i rutes literàries, cicles poètics, actes acadèmics, espectacles per  i tallers, col·laborant amb diverses entitats i per un públic ampli,  sempre amb la poesia de base.

 

Trobareu tots els actes detallats a: https://miquelmartiipol.cat/jornadesmmp2021/

Podeu descarregar el programa complet de les Jornades Miquel Martí i Pol 2021 aquí.

 

 

 

 

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol