Diem poemes a la ràdio!

Durada: Una primera sessió de 2 h i una sessió final a la ràdio
Preu: 175€
Nivells: Educació Primària, Secundària, Cicles Formatius, Batxillerat

 

 

 

Què és i què es fa?

Taller de creació de rapsòdia basat en textos rellevants de Miquel Martí i Pol, com “L’Elionor”, “He heretat l’esperança”, “Collarets de llum”, “El poble” o “Ara és demà”.

L’activitat es divideix en dues parts. La primera amb la descoberta dels textos poètics de Miquel Martí i Pol, a través dels quals ens endinsarem en l’univers humà i gaudirem de l’experiència poètica. Un/a professional donarà les eines necessàries per fer una bona lectura en veu alta dels textos i guiarà l’alumnat en el món de la rapsòdia. La segona part de l’activitat correspon a la gravació dels textos a l’estudi de gravació de Ràdio Roda també amb el guiatge d’un/a tècnic.

El resultat és l’obtenció d’un recull de textos ben recitats per l’alumnat, en format disc o en un llapis de memòria, per escoltar a qualsevol ordinador o dispositiu mòbil.

 

Logística i material

La sessió a la ràdio es pot fer a Ràdio Roda. Si el centre educatiu disposa de contacte amb una ràdio local o un estudi de gravació, l’activitat també es podria fer al municipi corresponent.

Objectius

· Descobrir què és l’art de recitar.
· Apropar-nos a l’obra de Miquel Martí i Pol.
· Ser rapsodes amb consells i guiatge.
· Crear un recull de poemes recitats.
· Emportar-se un poemari de Miquel Martí i Pol recitat per l’alumnat.

 

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol