«Em dic Miquel i sóc poeta!». Sessió de conta poemes i contes.

Durada: 1h
Preu: 200€
Nivells: Educació Infantil, Primària i Secundària

Què és i què es fa?

Sessió de poemes, contes i cançons de Miquel Martí i Pol a càrrec d’una persona professional. El format és divers i s’adapta a cada centre o espai. El material educatiu de l’activitat ofereix l’entrada dels infants a l’univers martipolià per mitjà d’un paravent amb vuit taules il·lustrades que funciona en forma de teatre. Al mateix temps, els putxinel·lis creats expressament per a l’ocasió, fets de forma artesanal, encarnen els protagonistes de les aventures dels contes i dels poemes del poeta: l’Elionor, en Joan Silencis, el Sastre, Miquel Martí i Pol, etcètera.

La sessió es basa en textos rellevants de Miquel Martí i Pol, com «L’Elionor», «He heretat l’esperança», «Collarets de llum», «El poble», «La fàbrica» i dels llibres Bon profit!, Per molts anys! Contes de la Vila de R., En Joan silencis

Lloc i durada

A la seu de la Fundació Miquel Martí i Pol, al centre educatiu (interior o exterior), a la biblioteca de la població… 1h aproximadament.

Logística i material

La persona que condueix la sessió arribarà una estona abans al centre per preparar el material. Es requereix un espai en el qual els infants puguin seure a terra o en cadires disposades de forma semicircular. Si es fa a l’aula caldrà enretirar les taules.

Objectius

  • Apropar-nos a l’obra de Miquel Martí i Pol
  • Escoltar i gaudir de la poesia, les històries i les cançons
  • Descobrir els personatges i els entorns més característics de l’obra del poeta
Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol