Ruta Miquel Martí i Pol. General

Preus:
5€ per persona.
75€ per a grups menors de 15 persones.

La ruta s’ha organitzat en vuit punts de lectura que ressegueixen els indrets on Martí i Pol es va formar com a persona i com a poeta, la casa on va néixer, les escoles on va estudiar, la fàbrica tèxtil on va treballar, les diferents cases on va viure i altres espais lligats íntimament a les seves vivències, amb un gruix de lectures que conformen una experiència intensa i molt cohesionada.    

LA RUTA, EN QUÈ CONSISTEIX?

La ruta literària Miquel Martí i Pol és una iniciativa de l’Ajuntament de Roda de Ter per recordar i homenatjar el poeta seguint la seva trajectòria vital per la vila. La ruta indica els indrets i les imatges que formen part de la vida i de l’obra de Miquel Martí i Pol. La ruta lliga la literatura amb la vida per mitjà de paisatges geogràfics i humans. Permet presentar l’obra del poeta a través del seu paisatge vital gràcies al fet que Miquel Martí i Pol va viure sempre a Roda. L’espai geogràfic és, doncs, limitat, però el gruix de les lectures i de les vivències formen part d’una experiència intensa i molt cohesionada.

Preus:

  • 5€ per persona.
  • 75€ per a grups menors de 15 persones.

 

L'ITINERARI.

La visita guiada s’ha organitzat en vuit punts de lectura que segueixen els principals llocs que van formar part de la vida del poeta: casa natal, la Blava, capella de la Mare de Déu del Sòl del Pont, Passeig del Ter, Centre Parroquial, Plaça Major, Plaça del Poeta i cementiri.

GALERIA D'IMATGES I VÍDEOS.

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES.

Sol·licita més informació o fes una reserva online

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol