28/08/2022

L’exposició «La publicació de “La fàbrica” de Miquel Martí i Pol» acompanya l’exposició col·lectiva «Miralls de “La fàbrica”. Puig-Reig

Dies:
Inauguració: 10 de juliol
Visites: tots els diumenges fins al 18 de setembre
Hora: 11:30h

Lloc:  Museu de la Colònia Vidal de Puig-Reig

Informació d’interès: podeu telefonar al 93 829 04 58 o bé mitjançant el correu electrònic a museu@museucoloniavidal.org

Adreça: carretera C-16, km.78 Pl. Puríssima, s/n 08692 Puig-reig (Barcelona)

 

Organitza: Fundació Miquel Martí i Pol, Museu de la Colònia Vidal i Ajuntament de Puig-Reig

Activitat: Exposició «La publicació de La fàbrica de Miquel Martí i Pol»

L’exposició «La publicació de La fàbrica» de Miquel Martí i Pol dona a conèixer la gènesi de l’edició del llibre editat l’any 1972 per Jordi Sarrate dins la col·lecció Quaderns El Bordiol. En aquesta exposició trobareu la publicació, esbossos de les il·lustracions i tot de documentació textual i gràfica relacionada amb l’edició.

Al Museu de la Colònia Vidal de Puig-Reig presenten els materials d’aquesta exposició conjuntament amb l’exposició «Miralls de “La fàbrica”», la mostra col·lectiva d’interpretacions multidisciplinars de l’obra poètica “La fàbrica” de Miquel Martí i Pol.

Durant els mesos de juliol i agost de 2022 diferents espais del Museu de la Colònia Vidal acullen les obres dels artistes i els visitants les poden conèixer mitjançant les visites guiades “Miralls de la Fàbrica” que tenen lloc tots els diumenges de juliol i agost i fins al 18 de setembre, a les 11:30h.

Participa:


Entitats organitzadores:


Amb el suport de:

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol