13/11/2020

Relació de les persones guanyadores dels premis literaris, artístics i pedagògics 2020

Aquest 2020 per circumstàncies excepcionals s’han anunciat les persones guanyadores dels Premis mitjançant vídeos oficials. A continuació trobareu tots els vídeos de les persones vinculades als Premis literaris, artístics i pedagògics i la relació de les persones premiades.

36è Premi de poesia Miquel Martí i Pol

Vídeo de l’anunci de la persona guanyadora:

Intervenen: Sr. Joan Carles García Cañizares, diputat delegat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona; Sr. Roger Corominas, alcalde de Roda de Ter i president de la Fundació Miquel Martí i Pol; Sra. Anna Maria Carbonell, presidenta de la Institució Puig-Porret; Sr. Francesc Codina, patró de la Fundació Miquel Martí i Pol i director de Reduccions. Revista de poesia i Sra. Lluïsa Julià Capdevila, catedràtica en Llengua i Literatura Catalanes i membre del jurat del Premi de poesia Miquel Martí i Pol.

Persona premiada: Raquel Santanera Vila.

Vídeo de Raquel Santanera Vila:

4t Premi d’il·lustració de poesia de Miquel Martí i Pol

Vídeo de l’anunci de la persona guanyadora:

Intervenen: Sra. Montse Caralt, directora de la Fundació Miquel Martí i Pol; Sr. Miquel Torrents, president de la Fundació Antiga Caixa Manlleu; Sr. Albert Camps, director d el’oficina de BBVA de Roda de Ter. Al final del vídeo podeu veure la il·lustració guanyadora.

Persona premiada: Esther Osuna i Miró.

Vídeo d’Esther Osuna i Miró:

4t Premi #InstapoemaMMP de fotografia i poesia

Vídeo de l’anunci de la persona guanyadora:

Intervenen: Sra. Montse Caralt, directora de la Fundació Miquel Martí i Pol; Sr. Albert Camps, director de l’oficina de BBVA de Roda de Ter;  Sra. Cristina Vilaró, directora de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i membre del jurat del Premi #instapoemaMMP de fotografia i poesia. Al final del vídeo podeu veure l’obra premiada.

Persona premiada: Laura Capdevila.

Vídeo de Laura Capdevila:

4t Premi de teatre Jaume Salés i Sanjaume

Vídeo de l’anunci dels premiats:

Intervenen: Sr. Roger Canadell, patró de la Fundació Miquel Martí i Pol i regidor de cultura de l’Ajuntament de Roda de Ter; Íria Roig i Joan Roura, actors i directors de teatre i membres del jurat del Premi de teatre Jaume Salés i Sanjaume.

Persones premiades ex aequo: Sadurní Vergés i Rafel Nieto.

Vídeo de Sadurní Vergés:

Vídeo de Rafel Nieto:

Premis Sebastià Álvarez al millor Treball de Final de Grau i al millor Treball final de Màster de temàtica educativa de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya

Vídeo de l’anunci dels premiats i agraïments de les persones guanyadores:

Intervenen: Eduard Ramírez, degà de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la UVic-UCC; Itxaso Tellado, professora de la UVic-UCC i secretària del jurat del Premi al millor TFG; Helena Tordera, guanyadora del premi al millor TFG; Laura Domingo, professora de la UVic-UCC i secretària del jurat del Premi al millor TFM; Laura Traver, guanyadora del Premi al millor TFM.

31è Premi ARC de narrativa infantil i juvenil

Anunci de la persona guanyadora:

Intervé la Sra. Núria Puntí, presidenta de l’ARC, Associació de Roda de Comerciants.

Persona guanyadora: Clàudia Cunill.

Vídeo de Clàudia Cunill:

Lectura del text premiat a càrrec de l’autora:

Tot seguit trobareu les fotografies dels dos aparadors que han guanyat, ex aequo, el Premi al millor aparador de les Jornades Miquel Martí i Pol:

Es tracta de la Pastisseria Prat, coneguda com a Can Carriel, i MR Fotografia Miquel Rovira. Trobareu tota la informació dels comerços aquí.

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol