6è Premi #InstapoemaMMP de fotografia i poesia. 2022

L’objectiu del Premi #InstapoemaMMP de fotografia i poesia és visibilitzar i potenciar els usuaris i usuàries que usen la literatura en les tecnologies digitals.

Bases 2022

1. Hi pot participar qualsevol persona major de 16 anys. No poden optar al premi les persones que hagin guanyat en una de les 5 edicions anteriors.

2. Per participar només cal publicar una fotografia relacionada amb un poema, una estrofa o un vers de Miquel Martí i Pol a la xarxa Instagram, mencionar #InstapoemaMMP #premiInstapoemaMMP2022 #poesiacatalana #miquelmartíipol a l’apartat del text i etiquetar la @fundaciommp a la imatge.

3. En el text s’ha d’incloure el poema, l’estrofa o els versos seleccionats. La fotografia ha de tenir relació amb el text.

4. Cada usuari pot participar amb un màxim de tres InstapoemesMMP.

5. El termini per penjar Instapoemes a la xarxa acabarà el dia 24 d’octubre de 2022.

6. L’acte de publicació del veredicte i del lliurament de premis es farà el dia 13 de novembre del 2022, a les 11.30 h, en el marc de les Jornades Miquel Martí i Pol, al Teatre Eliseu (c. Bac de Roda, 1, de Roda de Ter). La FMMP es posarà en contacte amb la persona premiada a través d’un missatge privat d’Instagram al mateix compte que ha penjat l’InstapoemaMMP.

7. El jurat està format per Cristina Vilaró, directora de la Fundació Antiga Caixa Manlleu; Jordi Daví, fotògraf independent, dissenyador i editor; Guillem Ramisa, poeta i cantautor; i Marta Ramírez, psicopedagoga i membre impulsora d’Instaosona.

8. El premi està dotat amb 500 € (menys impostos).

9. A criteri del jurat el premi podrà ser declarat desert.

10. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les condicions d’Instagram, que podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/, i ser l’autor/a de la fotografia.

11. Aquells Instapoemes que es publiquin fora de termini o que no incorporin les etiquetes corresponents al premi quedaran descartats.

12. La Fundació Miquel Martí i Pol es reserva el dret d’emprar les fotografies en altres activitats de producció pròpia. En aquest cas es notificarà als autors dels Instapoemes i es demanarà el permís corresponent.

Amb la col·laboració de

        

Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol