Rutes
literàries

Introducció

La ruta literària és un itinerari a l’aire lliure que ressegueix indrets relacionats de forma directa amb la figura i obra de Miquel Martí i Pol. El recorregut proposa conèixer els aspectes més rellevants de la biografia de l’autor, els textos més representatius i el context històric de la postguerra i la represa cultural catalana, tot plegat a través d’un diàleg fluid entre el públic assistent i els guies professionals, entre la lectura atenta de textos, la rapsòdia i la reflexió vivencial.

MODELS DE RUTES

ESCOLES
FAMILIES
RUTES ACCESSIBLES
ALTRES

La ruta s’ha organitzat en vuit punts de lectura que ressegueixen els indrets on Martí i Pol es va formar com a persona i com a poeta, la casa on va néixer, les escoles on va estudiar, la fàbrica tèxtil on va treballar, les diferents cases on va viure i altres espais lligats íntimament a les seves vivències, amb un gruix de lectures que conformen una experiència intensa i molt cohesionada. 

Veure ruta

La ruta literària de Miquel Martí i Pol per a alumnes de primària neix de la necessitat de crear una ruta adaptada als escolars. La ruta mostra els indrets i les imatges que formen part de la vida i de l’obra de Miquel Martí i Pol i permet presentar l’obra del poeta a través del seu paisatge vital gràcies al fet que Miquel Martí i Pol va viure sempre a Roda.

Veure ruta

La ruta literària de Miquel Martí i Pol per a alumnes de secundària neix de la necessitat de donar a conèixer als estudiants la vida i l'obra del poeta des del seu àmbit geogràfic. La ruta mostra els indrets i les imatges que formen part de la vida i de l’obra de Miquel Martí i Pol i permet presentar l’obra del poeta a través del seu paisatge vital gràcies al fet que Miquel Martí i Pol va viure sempre a Roda. 

Veure ruta

Ruta teatralitada de Miquel Martí i Pol creada per Alambiq Teatre. Passejada literària teatralitzada, on la poesia i la literatura es presenten en el moment menys esperat.

Veure ruta
Fundació Miquel Martí i Pol
© Tots els drets reservats
fundació miquel martí i pol
fundació miquel martí i pol